stoimy w miejscu .tzw grzanie silników lub będzie upuszczenie paliwa.Giełdą rządzi strach i ryzyko ...
co do niepewności o przyszłość projektu jest bardzo mocno widoczne ...wielu tu siedzi i czeka na cud a cudów na giełdzie nie ma kiedyś MT SA chyliło się ku upadłości ryzyko było ogromne i strach nie pozwalał długo trwać w tej niepewności ...1.84-16.50 tyle wytrzymałem 900 % Pokonalem strach i pazerność ...zostalem wynagrodzony sowicie za cierpliwość i opanowanie emocji.Szukam okazji choć nie zawsze się udaje to moje cechy które nabyłem inwestując czasami ryzykownie bardzo mnie satysfakcjonują....Wielu z Was jest bardzo niecierpliwymi spekulantami nie interesują was komunikaty i pozytywne inf.ze spółki chcecie szybko i dobrze zarobić ale nie tędy droga bo zawsze stracicie.Kto z Was wytrzymał na papierze dłużej niż 3mce?Zero łapek?Sami widzicie że tu nie zarobicie nawet tworząc kółka wzajemnej adoracji ...
...Czytam odczytuje emailuję dzwonię etc etc etc ...dlatego tu nie gram tylko inwestuję...Życzę cierpliwości i zysków i myślicie o mnie co chcecie Wasze prawo.Ciao
Ale musisz chyba przyznać, że nudno tu dzisiaj ;). Odnoście tego co napisałeś to się z Tobą w 100% zgadzam. Ja przeszedłem lekcje na EEX gdzie byłem prawie od debiutu i zadowoliłem się tylko niewielkim zyskiem.