• do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~dziadek [49.213.19.*]
    proszę podajcie chociaż jedną pozytywną przesłankę która ma spowodować wzrosty na larku, tak merytorycznie bez bez lania wody ;)
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [195.47.201.*]
    ludzie na forum nie mogą takiej informacji podac ponieważ jej nie znaja.zna ja inside trade,kiedy taka informacja wejdzie na szeroki rynek zwykle na kupno akcji robi się zbyt pozno.Kurs w każdej chwili może podbic spoldzielnia ale jeśli nie będzie dobrych fundamentow będzie to krotki lot.dzis widze ladne otwarcie może trochę odrobią.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~zenek [188.166.212.*]
    mnie to by interesowało stanowisko zarzadu na temat tych spadkow po scaleniu, pomijajac juz fakt ze przed scaleniem kurs tez zaliczyl totalna glebe, a tu cisza, zero informacji, czy to jest powazne traktowanie akcjonariuszy ?
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [195.47.201.*]
    a co oni mieliby Ci odpowiedzieć hehe.Postaw się w ich sytuacji jesteś menedżerem dużej firmy wartej powiedzmy 20 mln zł masz pakiet 10 mln sztuk akcji po 1 zl.Masz swiadomosc ze firma się stacza przychody kurcza zysku nie ma co robic.Co bys zrobil w takiej sytuacji. Ja starałbym się uplynnic zestaw w miare inteligentnie i powoli.Dodatkowo weź pod uwagę ze rynek jest plytki nie ma komu upchnąć to się trzeba sporo nazylowac żeby takie akcje opchnac.
    Przypominam watek Hygieniki wielu z was pewnie pamięta.Co zrobil Kliniewski.Pamietam jego wypowiedzi tvn biznes niegłupie trzeba przyznać wydawal się uczciwy.Nic z tych rzeczy, w walce o kase rekiny zjadają male rybki,wydymal wszystkich równo to ze stracil przy tym reputacje to male piwo przed sniadaniem.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~ja [192.162.242.*]
    to że w akcjonariacie lark jest tylko jeden duży inwestor - mni - toteż chyba dobrze nie wróży na przyszłość

• Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~ja [192.162.242.*]
    Dnia 2017-09-09 o godz. 11:11 ~ja napisał(a):
    > to że w akcjonariacie lark jest tylko jeden duży inwestor - mni - "to też" chyba dobrze nie wróży na przyszłość

mały błąd ale jedną ręką piszę bo druga złamana przedwczoraj he he

• Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [178.36.15.*]
    a kto kierowal mni przez te lata jaka ten czlowiek ma reputacje -) kojarzycie dawny centrozap? gazele biznesu dostał Król-jacy ludzie na czele taki i los firm .Ciekaw jestem w jakim miejscu dzisiaj bylaby coca cola gdyby 3 krotnie zmieniala nazwe przez te lata.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~wnerwionynamaxa [139.59.3.*]
    gdybyśmy kiedyś zainwestowali w cd projekt a nie jakas popierdołke to dzisiaj bylibysmy bogaci, wiem wiem gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem ;)
    To prawda takich firm jak nalekarstwo pamiętam LPP po 150 zl i wtedy dlamnie to było drogo.....CCC spolka której filozofii wzrostu  nie ogarniam  Kety które kupowałem po 55 zl lata temu.
    Co decyduje o sukcesie  pieniądze praca talent i Strategia.Cd projekt kupa pasjonatow którym Jakubas pozyczal kase na rozwój dziś tego  na pewno nie zaluje.Musze przyznać ze sam nie doceniłem branzy gier,dla mnie sleczenie przed kompem cale dnie to strata zycia  ale ludzie mysla inaczej To znak czasów efekt ery informatycznej i tego pokolenia.
    Lark może gdyby wewnątrz firmy byli inni ludzie,moze wtedy.Firma miała swoje szanse chyba zaprzepascila je bezpowrotnie.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [178.36.62.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/20170912/cd-projekt-wartosc-na-gieldzie-10-mld

jakby porownywac druzyne narodową brazylii z okręgówka .Inna liga.Zaloze sie ze jesli ta firma bedzie na gieldzie kolejne 10 lat to znajdziecie ja pod ta sama nazwa.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~dziadek [49.213.19.*]
    Never, jest tu choć cień szansy na 1 zł kiedykolwiek ?
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~dron [89.69.207.*]
    cóz to nie jest nawet liga okregowa, ale !! zrobmy symulację
    masz wolny kapitał - wskoczysz teraz na CD-proj, ... i co ? cięzko podjąc decyzję , bo jest wysoko
    tu jest historycznie nisko - część osób może zaryzykowac niewielki kapitał, a przykładów na silne odbicie i wzrost jest wiele
    tak to działa
    Jak masz zryty beret niepowodzeniem na tej spółce to zawsze bedzie widział tylko zły scenariusz - normalne
    Jednak, ktoś pracuje by sytuacja sie zmianiła, ktoś inny obserwuje i szuka okazji, w pewnym momencie decyzje sie przecinają i masz UP.
    Jeśli jesteś spekulantem nic nie skloni cie do inwestowania fund.Buffet zarobil miliardy na fundamentach Peter Brandt zarobil setki milionow na spekulacji każdy ma swoja sciezke. 1 zl to dużo  ale teoretycznie istnieje taka możliwość.Zdarzaly się whistorii tej giełdy rajdy i 1000%.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Newer [195.47.201.*]
    .. bo jest wysoko
    tu jest historycznie nisko"..

zastanawiam się nad tym co napisales ,takie myslenie może być pulapką.To jest takie bez urazy amatorskie podejście zlapie dolek wejde mocno będzie wyżej zarobię sporo.Ok może się udac ale ILE razy?Prawdopodbienstwo ze spolka która długo spada zmieni nagle trend jest nikle.takie rzeczy się zdarzają ale nie sposób je przewidzieć.{sa tacy którzy to potrafią}
    Cytat z Brandta' wole rozgrywać pilke na srodku pola niż gonic ja cale boisko od bramki do bramki."Dla mnie to jednoznaczna rada.Nie szukaj dolkow zahacz trend i tzrymaj się go dopóki nie złapiesz sygnalow swiadczacych o załamaniu.
    Strategie gry na rynku akcji o wysokim prawdopodobieństwie przetrwania P r z e t r w a n i a nie zwycięstwa.Prawdopodbienstwo slowo klucz realizować strategie które maja Największe Prawdopodbienstwo powodzenia sa najbezpieczniejsze.To srodek trendu jest bezpieczny z dolkow i gorek można się spierd....
    jeszcze jeden minus takiego podejścia.Psychologiczny jeżeli zalozysz sobie ze od poziomu w którym otwierasz pozycje będą Wzrosty twopj mozg uzna to za pewnik ,stanie się zaprogramowana maszynka która patrzy tylko w jedna strone.I w tej sytuacji bardzo trudno podjąć decyzje przeciw .Decyzje ciecia strat i ucieczki.Budowanie przekonan na rynku akcji zwykle bywa niebezpieczne.chyba ze bez względu na wszytsko jesteś w stranie ciac strate,to potrafi niewielu.dlatego niewielu pozostaje w tej grze po latach.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~ja [85.203.17.*]
    caly dzien zero transakcji i nagle o 16.35 cztery transakcje na 5k akcji , najlepsza jest ostatnia , 61 szt. po 0,41 tu juz desperatowi na fajki i piwo chyba braklo, tu dzisiaj powinno byc zero obrotu
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [178.36.60.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=h3hHOku57Yk

Howard marks bardzo ciekawy wyklad niestety po angielsku ,na rynku dostepna ksiazka w polsk przekl ( Najwazniejsza rzecz}.Dla mnie jedna zkluczowych w ciagu tych wszytskich lat.Moze komus z was rowniez otworzy jakas droge do inwestowania .
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~jan [188.166.212.*]
    na "aledrogo" lark chyba nie jest zbyt popularny , kiedyś było sporo ofert kupna :(

• Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Newer [195.47.201.*]
    pisałem tu dobry rok temu ze lark nie robi aktualizacji,produkty się starzeją brak nowego otwarcia.Pan specjalista szwejk zrobil z watka pośmiewisko po czym wpopłochu wyprzedal się jak zajac na dolku.Lark przegrywa starcie z konkurencją i niewiele może chyba wtej kwestii zrobić.za chwile powinien być jakiś raport ktory pokaze co jest w spolce grane.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~re [94.254.147.*]
    zabawny jesteś piszesz o produktach larka że się starzeją sądze że nie posiadasz nawet smarfona larka
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~olo [192.162.242.*]
    Dnia 2017-09-19 o godz. 09:40 ~re napisał(a):
    > zabawny jesteś piszesz o produktach larka że się starzeją sądze że nie posiadasz nawet smarfona larka

super musza byc te smartfony ;) ale jak to sie ma wzgledem wolumnenu obrotu do godziny 16.00 - 106 zł he he - o cenie akcji juz nic nie bede pisal bo nie ma sensu
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~akm [192.162.242.*]
    spojrz na cene akcji i wolumen he he - 0,41 , 258 szt. , 106 zł do godz. 16.00 co to ma byc, po co to wogole jest na gpw ?
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~dron [89.69.207.*]
    no to teraz zacznie się dziać
    wstrzymajcie oddech !
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [178.36.5.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_run-fools,24952355.html

Polskie jadło,Alma ,Fota kto nastepny? Jaki los czeka Larka.Jakie sa zobowiazania spolki,czy firma ma kase na realizacje biezacych zobowiazan.Jaka droga pojdzie Lark co pokaże w raporcie za 2017 r?,
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Ryysiek [178.252.11.*]
    Never zaglądasz czasami na mni,jak oceniasz sytuację na tej spółce z perspektywy, że to większościowy akcjonariusz lark ? pozdrawiam.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~Never [178.36.30.*]
    Nie zagladam ale zajrzalem i rece mi opadly.Ludzie kierujacy spolka ktorzy podejmuja swiadomie dzialania w kierunku jej oslabienia i zagrniecia majatku powinni ponosic odpowiedzialnosc karna nie cywilna ale karną i to z urzedu.Co tu komentowac

To potwierdza starą wypracowana przez lata zasade.Jesli siadasz do stołu z kanciarzem musisz byc gotowy ze zostaniesz okantowany.Masz tylko jeden sposób obrony- Mozesz w porę opuścić stół.
  • Re: do tych co wzrosty przewidują i o tym stale wypisują Autor: ~rolmops [192.241.213.*]
    Dnia 2017-09-17 o godz. 18:21 ~Never napisał(a):

Jesli siadasz do stołu z kanciarzem musisz byc gotowy ze zostaniesz okantowany.Masz tylko jeden sposób obrony- Mozesz w porę opuścić stół.

dokładnie ;)

[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.