• Nowe info Autor: ~Tak [145.239.80.*]
    Komunikat się pojawił link czyli jednak ktoś tam jeszcze pracuje :)
  • Re: Nowe info Autor: ~2gr [89.231.64.*]
    Dnia 2017-09-07 o godz. 15:22 ~Tak napisał(a):
    > Komunikat się pojawił link czyli jednak ktoś tam jeszcze pracuje :)

nooo pracuje nad upychaniem papiera.
    jeszcze prawie 4 900 000 zostało.
  • Re: Nowe info Autor: ~Coco [188.146.106.*]
    Jednak się pomyliłem :/ I to 2x. Wywaliłem wszystko, bo zrozumiałem co jest grane. Dobre info jest takie, że największy akcjonariusz nie bedzie wywalał, bo pewnie siedzi, a drugi wywala i wycofał się z RN, bo zakumał co jest grane... poczytajcie.
    https://wpolityce.pl/m/polityka/343214-nasz-news-cba-zatrzymalo-maksymiliana-g-w-zwiazku-z-obrotem-fikcyjnymi-fakturami-vat-w-tle-sprawy-sp-miodowicz-bondaryk-bury
  • Re: Nowe info Autor: ~Coco [165.225.84.*]
    https://mojepanstwo.pl/roca-trade-1
  • Re: Nowe info Autor: ~2gr [89.231.64.*]
    W końcu poszedłeś po rozum do głowy gratuluje.
    Cięcie strat to podstawa. Zapewne nie pożałujesz. Nie jestem tu po to, żeby ci odebrać ten Velvet rumiankowy którym tu handlują :)

Jak zbiore co mam zebrać to ci podpowiem gdzie odrobić :D
    Tu może i będzie jeszcze 30-40 groszy, jak nakręcą, ale już nie dla mnie. Lepiej trzymać się z daleka takich interesów.
    Mogłem wcześniej pogooglować - news z czerwca. Powodzenia reszcie akcjonariuszy, ja tu straciłem bardzo dużo, ale trudno, odrobię gdzie indziej.
    Pozdro Wszystkim!
  • Re: Nowe info Autor: ~lis [188.146.64.*]
    A ja trzymam i wiem ze zarobie przy takim ff to powinien być patro jak na starym hetanie nara
    Powodzenia, ale skoro ci co mieli ewentualnie dokapitalizować lub być dostawcą paliwa (Astra Oil, czytaj Roca) teraz siedzą za fikcyjny obrót paliwami, to w takim razie zaraz może być info, że padają albo, że tych z MOMO aresztowali i spółka zaplombowana - zresztą może to jest prawdziwy powód przerwy w działalności? Może i będzie można zarobić, ale tylko przy ubieraniu/nakręcaniu obrotów jak będą spuszczać akcje, co już robią, ale sama firma chyba nie ma szans. Zresztą Eurovilla to też ta sama powiązana grupa jak sobie spojrzysz na linka. Jak to zobaczyłem to puściłem dzisiaj wszystko co miałem, szkoda, że nie wczoraj. Trudno, taki już jest WałKonekt...
  • Re: Nowe info Autor: ~arr [77.112.165.*]
    Sądząc po wpisach, to teraz chyba warto rozważyć wejście w spółkę!!!
  • Re: Nowe info Autor: ~Coco [188.146.106.*]
    Tak dobrze sądzisz, że powinieneś być sędzią :D 5 baniek akcji do spuszczenia i nie będzie miał kto brać, ale wolna wola, ta spółka to nył mój duży błąd, ale niech każdy robi swoje...
[x]
MOMO -25,00% 0,03 2017-11-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.