Teraz sie wlasnie dowiedzialem ze podobno jeden z kontrahentow spolki nie otrzymal platnosci od ponad 6 ciu miesiecy i zlozyl wniosek o upadlosc. Info od pracownicy administracji spolki we wro wiec chyba czas na ewakuacje. Ja wysypie chyba reszte co mi tego zostalo
Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
Nie pitol dzieciaku... spójrz na długoterminowy wykres - masz jak na talerzu szeroki kanał trendu wzrostowego.
Spółka ma rekordowe przychody...idź łyknij Vibovit i sie uspokój.
Dnia 2017-09-06 o godz. 17:36 ~Gregg napisał(a): > Nie pitol dzieciaku... spójrz na długoterminowy wykres - masz jak na talerzu szeroki kanał trendu wzrostowego. > > Spółka ma rekordowe przychody...idź łyknij Vibovit i sie uspokój.
Szeroki kanal trendu wzrostowego, tego jeszcze nie grali hahahaha! Skad wy sie bierzecie, nie wiem, nie chce wiedziec. Po 90gr krzyczeli, ze tanio, po 70gr krzyczeli ze promocja, po 50gr ze juz nizej nie bedzie. Wlasnie siegacie 40gr, ciekawe dlaczego? Przeciez rekordowe przychody, hahahaha.
Dnia 2017-09-06 o godz. 17:36 ~Gregg napisał(a): > Nie pitol dzieciaku... spójrz na długoterminowy wykres - masz jak na talerzu szeroki kanał trendu wzrostowego. > > Spółka ma rekordowe przychody...idź łyknij Vibovit i sie uspokój.
Szeroki kanal trendu wzrostowego, tego jeszcze nie grali hahahaha! Skad wy sie bierzecie, nie wiem, nie chce wiedziec. Po 90gr krzyczeli, ze tanio, po 70gr krzyczeli ze promocja, po 50gr ze juz nizej nie bedzie. Wlasnie siegacie 40gr, ciekawe dlaczego? Przeciez rekordowe przychody, hahahaha.
Słońce ty moje abyś mógł analiza techniczna wyceniać cokolwiek to wtedy to cokolwiek musi mieć obroty a tutaj za 500 zł możesz zrobić wzrosty i spadki wiec o czym my tutaj mówimy?!!! Tutaj będzie 0,10 zł do końca roku a nie wzrosty. Skupu nie będzie, obligacje jeśli się uplasują to na ułamek tego co chcieli. Na rynku it jak ktoś słyszy ta nazwę to się tylko uśmiecha z politowaniem.
wniosek o upadlosc to chyba przesada ale dwa fixy na horyzoncie , tak czy owak pusto w kasie , zero skupu akcji , obligi aby wyplacic dywidendę no i byc może pod nie zapłacone w terminie faktury
hmm podziwiam odwagę niektórych forumowiczów..osobiście nie ekscytuje się obecną ceną bo nie zapominam o scaleniu. https://www.bankier.pl/wiadomosc/Indata-planuje-scalenie-akcji-w-stosunku-10-1-7525099.html