• czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~fundamenty [37.47.81.*]
    Wiele spółek z NC deklarowało jak to się będą rozwijać ... A teraz szorują po dnie ...

Dopóki nie będzie konkretnej umowy wartej miliony to kurs nie pójdzie powyżej 1 zł. A czy będzie ?

Zadajemy sobie pytanie czy kontrakty wypalą, spółka sowicie zarobi a kurs wystrzeli....

Możemy sobie pisać 5 zł lub 50 groszy .... A tak naprawde nic od nas nie zależy ...

Tu jest jak w totku... Jakieś szanse są na powodzenie kontraktów ...

Tylko co łatwiej trafić ?

6 liczb w totka czy 5 zł za akcje ????
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    sam sobie odpowiadasz, aby było 5 zł za 1 akcję nie są potrzebne kontrakty - jedynie potrzebna jest spółdzielnia i kupujący - bez jakichkolwiek kontraktów może być te 5 zł i to w 1-2 miesiące
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~fundamenty [37.47.81.*]
    Wiesz kolego masz rację. 5 zł może być i bez kontraktów ...ale jest jeden warunek ..

Spekóła musiała by wejść w tą spółkę ... Tak jak ciągneli np na rajdach .... Tylko czy będą chcieli akurat w t2p wejść ?

Wielka niewiadoma
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    moim zdaniem już mają akcje, zauważ, że jak Waldek sprzedawał to były to transakcje po 8.000 - 12.000 akcji dziennie, a cena spokojnie rosła obroty rosły do 1 mln zł w przy cenie 1,3 zł volumeny też były bliskie 1 mln akcji na sesję - z całym szacunkiem dla ulicy ale my nie mamy takich możliwości - więc dzięki Waldemarowi właśnie spółdzielnia ma solidny pakiet - widać, że już trochę zarobili i szykują się do kolejnego niespodziewanego ruchu (dużych volumenów) na akcjach T2P
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~ooo [94.75.97.*]
    W tym wypadku myślę podobnie. W lipcu ktoś zajął pozycję na t2p, zresztą wskazuje na to chociażby to, że pomimo ponad 2 milionów akcji Kosińskiego kurs zaliczył szczyt na 135. Są dwie możliwości albo wchodziła spekuła i KNF chwilowo pokrzyżował im plany (nie mieli kiedy zamknąć pozycji) albo brał ktoś na dłużej np. Bartoszewski... i może ktoś jeszcze. Dla akcjonariuszy mniejszościowych obie opcje są dobre, a dlaczego to chyba nie muszę pisać. Ja dzisiaj pół dnia czekałem na 085 i 086 i nic nie wpadło. Zobaczymy jutro ;)
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~kat [188.146.33.*]
    jutro zobaczycie 7 z przodu
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~ppp [213.199.216.*]
    kat a na forku ile jutro 1,4?
  • obstawiam że FOR i T2P w październiku będą w jednakowej cenie Autor: ~niedowiarek [94.254.128.*]
    jw
  • Re: czy ta spółka ma przyszłość ? Autor: ~ooo [94.75.97.*]
    Jest tak jak już wielokrotnie pisałem. Na tym poziomie nie pohandlujemy.
[x]
COREY -5,91% 0,35 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.