• Będzie UP !!! Autor: jaguar_61 [176.101.128.*]
    ktoś się chciał koniecznie pozbyć sto kilo kartofli po 1,36 zł i dziś to właśnie zrobił....
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~Xxxx [66.102.9.*]
    To ja:)
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~Xxxxx [66.102.9.*]
    To ja :)
    Jeszcze mam jakby ktoś chciał kupić..
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~Fd [185.53.155.*]
    Wal śmiało PKC stoję poniżej 1,3 i wezmę wszystko co masz
    Po co pkc, jeżeli można po 1.36..A może i 1,40..
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~John [217.99.215.*]
    Teraz dopiero będzie UP. Fundusz który planował wyjść z Pepeesa zwiększył ilość akcji o ponad połowę. Ciekawe od kogo kupił? Tylko Mazowiecka Korporacja Finansowa sp. z o.o. mają taką ilość akcji. Może oni sprzedali? Ale to nie ważne. Ważne jest to że Fundusz który głosował za dywidendą na WZ przegrał i postanowił wyjść ze spółki nagle wraca. Ponieważ ma obecnie 10,45 % akcji może mieć swojego człowieka w Zarządzie i w Radzie Nadzorczej. Czyżby się z kimś dogadał w sprawie dywidendy? Zobaczymy. Ale się spodziewam niedługo wezwania na Nadzwyczajne WZ i walkę o stołki a także dywidendę. Jeżeli Fundusz który postanowił opuścić spółkę i NAGLE WRACA to tylko kasa może taki Misz-Masz spowodować. Uważam ,że dywidenda w Pepees jest możliwa i sam też za takim rozwiązaniem zagłosuję. Teraz czekam na informację Kto Sprzedał? No chyba że sprzedały podmioty ,które miały poniżej 5 % akcji. Ale jest pewne że Epsilon Fundusz Zamknięty ma 10,45 % akcji i chrapkę na dywidendę. To Pewne.
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~ADOLF [89.70.56.*]
    super , może ktoś nareszcie rozliczy obecny zarząd , który nic nie zrobił , dobre wyniki to tylko efekt dobrej koniunktury w branży
    co najważniejsze zapomniał o akcjonariuszach mniejszościowych i nie wypłacał dywidendy !!!!!!
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~xxxxx [31.2.33.*]
    Jak nie rosło tak nie rośnie :)
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~01 [155.133.49.*]
    ciekawe czy można sprzedać akcje poza sesją ? jeśli Epsilon zwiększył stan posiadania o około 5 mln akcji to raczej nie nabył ich na rynku w ciągu ostatnich tygodni
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~Katarzyna [94.254.230.*]
    Kupił Epsilon, kupuj i Ty...
  • Re: Będzie UP !!! Autor: ~01 [155.133.49.*]
    nie mam tyle kasy (( - a tak poważnie to nie wiadomo czy rzeczywiście kupił czy tylko przerzucił ze słupów - tak czy inaczej ciekawa rozgrywka tutaj się toczy - a ja z małym pakiecikiem przyglądam się temu z ogromnym zainteresowaniem )
[x]
PEPEES -2,31% 0,84 2026-02-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.