No tak. Ale chętnych oddać za grosze już coraz mniej a ci co chcą uśrednić i muszą zacząć sami skupować bo jak nie ruszy się ktoś wyłoży dużą kasę i przejmie spółkę lub będzie upadłość M-trans
Wczoraj ktoś 4, akcjami sprowokował zjazd kursu na 14 gr. a dzisi możliwe , ze odkupił 50 tys. po tyle
Takie jest to mtrans i jego mądry akcjonariat
Pozdrawiam !
Jeden nick i nie żadne inne. Co prawda mam na akcjach powyżej 13gr bo udało się uśrednić ale oczekiwałem na więcej żeby zarobić jak inni ale sam już nie wiem za długo to trwa a muszę pospłacać co nieco, żeby udało się uśrednić. Nikt nie musi mi wierzyć wiem że niektórzy gorzej wypadli na tym biznesie. Przykro mi naprawdę :(
Dnia 2017-09-05 o godz. 23:02 ~Trader napisał(a): > Nie przebiliśmy oporu 19gr i wróciliśmy z powrotem do wsparcia 14gr.Mam nadzieje że następnym razem go przebijemy podejdziemy pod następny opór 23gr.
zgadzam sie trader nastepne wybicie bedzie mocniejsze i opor 19 zostanie pokonany niech ulica poodaje ze strachu my pokonsolidujemy i ruszymy dopiero w gore pozdr trader
Dnia 2017-09-05 o godz. 23:08 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-09-05 o godz. 23:02 ~Trader napisał(a): > > Nie przebiliśmy oporu 19gr i wróciliśmy z powrotem do wsparcia 14gr.Mam nadzieje że następnym razem go przebijemy podejdziemy pod następny opór 23gr. > > zgadzam sie trader nastepne wybicie bedzie mocniejsze i opor 19 zostanie pokonany niech ulica poodaje ze strachu my pokonsolidujemy i ruszymy dopiero w gore pozdr trader
oby tylko jakimś cudem te nowe akcje za szybko na rynek nie wpuszczali , bo wtedy powyższe plany mogą sie bardzo w czasie rozciągnąć :)
Akcje nowe objeli po 10gr.Jak by zaczeli sypać to szybko by zwalili do tej ceny.To zaledwie tylko 4gr.Po drugie na razie graja teraz tylko starymi akcjami a żeby zarobić na nowych to muszą podbić kurs dośc wysoko aby na tych nowych akcji zarobili.
Tak więc jakby na to nie patrzeć będzie solidna podbitka.Na plus jest to że niedawno spółka zadebiutowała na giełdzie Newconnect a tzn. że nie jest jeszcze żadnym bankrutem tak jak niektórzy tutaj piszą a po drugie zerknijcie sobie na ostatni raport REWELACYJNY.
nowe akcje w większości zapewne kupiła przysłowiowa ulica wiec nie wiadomo jak by sie zachowali , a co do raportu to faktycznie był całkiem nie kiepski
Po obu stronach rynku grają drobni gracze. Bez zaangażowania większego kapitału nic pozytywnego się nie wydarzy. Nikt poważny nie podłoży pieniędzy do czasu dopuszczenia nowej emisji. Im wcześniej to się stanie tym lepiej dla kursu, nawet jeżeli przejściowo miałby wylądować w okolicach do ceny emisyjnej. Tradycyjnie zobaczymy.