Spółka jest warta tyle ile kosztuje i tyle. C/Z 20 to tanio? Jak na spółkę, która zamiast zwiększać (niewielkie) zyski powiększa straty, to dobrze nie jest. To nie USA, że im większe straty startupu tym większa wycena ;) Jest cała masa niżej wycenianych spółek, które zarabiają konkretna kasę od wielu kwartałów. A tutaj jakiegoś przełomu na horyzoncie nie widać.
jest tania bo jakby była droga to bym ją sprzedał a ze jest tania to sobie dokupuje jakbedą walić zyskami to wtedy juz akcje bedą w innej cenie tak działa giełda i jak mówisz wyceni to wtedy rynek
pamietaj kupuj plotki sprzedawaj fakty ma byc rekordowy rok pod kazdym wzgledem zresztą po cos tu przylazłes wiec zapewne jestes dobrym samarytaninem i łazisz po spółkach z nudów i przestrzegasz akcjonariuszy bo obchodzi cie to najbardziej na swiecie :)
Nie jestem samarytaninem. Chcę tu zarobić, a jestem tu prawie od roku. Co kwartał to mają być rekordy, są tylko samych przychodów. Zysków niet, a inne spółki mi uciekają. Po prostu tracę cierpliwość do walora. Ileż można się kisić.
jezeli jestes tu od roku i chcesz w dodatku zarobic to nie wiem dlaczego dałes taki tytuł swojegoposta : " tania? niby dlaczego?" jesli sie kisisz i nie widzisz mozliwosci zarobku spróbowałbym wystawic całosc i mysle ze ktos sie zainteresuje bo akcji w arkuszu niezawiele i wtedy bedziesz miał problem z głowy mogąc zarabiac na innych spółkach.