2 etap i rozpoczęcie trzeciego ok. 12 miesięcy , ale mamy też formę doustną , która może prawdopodobnie potrzebuje mniej czasu na testy , ponieważ jest już stosowana w innych lekach . Powoli do celu . Za dwa lata będziemy szczęśliwymi posiadaczami akcji GLG , które na pewno będą na innym poziomie cenowym
Dnia 2017-09-05 o godz. 18:38 ~Eszkebareszke napisał(a): > 2 etap i rozpoczęcie trzeciego ok. 12 miesięcy , ale mamy też formę doustną , która może prawdopodobnie potrzebuje mniej czasu na testy , ponieważ jest już stosowana w innych lekach . Powoli do celu . Za dwa lata będziemy szczęśliwymi posiadaczami akcji GLG , które na pewno będą na innym poziomie cenowym >
nie może być inaczej . Wystarczy zrobić mały " research " , poczytać o GLG LLC , lekach które stworzyli , koneksjach w amerykańskich placówkach. Wiem że na giełdzie nie ma nic pewnego, ale ze spółek dostępnych na NC myślę że jest to najlepsza inwestycja . Nie bez powodu zostali nominowani w kategorii "Performer of Year (Lightly-Regulated Exchanges)"
cyt ze strefy inwestorów (artykuł z 4 września br.) "białka STAT3 uważane są obecnie za jedną z najbardziej obiecujących technologii w leczeniu wielu nowotworów m.in raka piersi, wątroby, jajnika."
Dnia 2017-09-05 o godz. 21:18 ~Eszkebareszke napisał(a): > nie może być inaczej . Wystarczy zrobić mały " research " , poczytać o GLG LLC , lekach które stworzyli , koneksjach w amerykańskich placówkach. Wiem że na giełdzie nie ma nic pewnego, ale ze spółek dostępnych na NC myślę że jest to najlepsza inwestycja . Nie bez powodu zostali nominowani w kategorii "Performer of Year (Lightly-Regulated Exchanges)" > > cyt ze strefy inwestorów (artykuł z 4 września br.) > "białka STAT3 uważane są obecnie za jedną z najbardziej obiecujących technologii w leczeniu wielu nowotworów m.in raka piersi, wątroby, jajnika." > > https://strefainwestorow.pl/artykuly/analizy/20170904/spolki-biotechnologiczne-na-gpw-i-new-connect >
Od początku przekształcenia M-10 na GLG, zarówno na tym forum jak i na forum Parkietu o GLG napisano już prawie wszystko. Wszyscy "cierpliwi" dobrze wiedzą co robią. To nie jest rodzaj gry giełdowej, ale inwestycji. W dość krótkim okresie czasu nastąpiły wielkie zmiany w spółce spowodowane wiarą w sukces. Gdyby nie było wiedzy i założenia o pozytywnym rezultacie badań i przyszłym wdrożeniu leków, - nikt by na to nie dawał dofinansowania, głowy sobie nie zawracał na taką skalę i nie pchał większych pieniędzy niż nasze w coś, co nie jest nic warte. W coś co nie zwróci kosztów i nie da zarobić.