• Miodzio Autor: ~nowy [83.186.178.*]
    Leje wam spółka na uszy i do picia podstawia gorzkie wino.Jakim trzeba być durniem żeby teraz kupować po takich spadkach,po takim sypaniu akcjami przez firmę T2P.W/w technologia już jest dawno na rynku a dofinansowanie przetrawia na nic nie warte eksperymenty aż do upadłości,tak niejednokrotnie było na większości "perełek".Pozdrawiam optymistów ale szybko "ochłonięcie".W moim przekonaniu sygnał sprzedaży obowiązuje MOCNE SPRZEDAJ.
  • Re: Miodzio Autor: ~prawda [46.76.144.*]
    Ty chyba nie te sygnały widzisz a Nick nowy jest Nowy? buhaha
  • Re: Miodzio Autor: ~nowy [83.186.178.*]
    Poczytaj prawdziwego nowy, pisałem przy 07 brać nikt nie tykał,sprzedałem po 1'3 i przy 1'25 pisalem że czekam na akcje przy 07'0'8 wyśmieliscie teraz już nie ma pod co grać,chyba że pod dystrybucję prezesa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Miodzio Autor: ~astir3964 [37.47.146.*]
    To trzeba było tak od razu, że chcesz odkupić tanio akcje bo sprzedałeś u
    Zabawny jesteś, może jak mówisz że jestem mniej inteligentny,to przez to mam więcej rozumu.Co do koła to w T2P jest kwadratowe do owala ciężka droga przez emisję być może i kurs 0,30.Widac że grasz od niedawna na giełdzie,to dobrze bo łatwo się pozyskuje kapitał o takich jak Ty, mój portfel jest coraz grubszy.Bo w interesach inteligencja nie istnieje tylko rozum i pieniądze.To co z inteligencją prezesa który sypie w rynek akcjami w okresie zamkniętym?,Bo on nie jest inteligentny tylko ma rozum bo wie że odkupi po 30 groszy.Bawcie się strażnicy kursu.
  • Re: Miodzio Autor: ~Ari [31.0.40.*]
    robaczku to nie prezes sprzedawał. ręce opadają gamoniu...
    Tak masz rację bo jeszcze osoby z rady nadzorczej sypaly, zapomniałem przepraszam.Spolka w mocnym trendzie spadkowym.Drobne podbitki pod wywalanie akcji.
  • Re: Miodzio Autor: ~Ari [31.0.40.*]
    to obserwuj dalej i czekaj na info po którym zmienisz zdanie i się budzisz ...
    Ja się już obudziłem przy 1'30 kolego Arni, spółka w fazie "projektowania",czym chcesz zaskoczyć?,nawet następna dystrybucja niezaskoczysz.Konsolidacja spadkowa bardzo długa.Wole wejść w Wasze odcięcie od akcji jak wielokrotnie się mówi niż teraz kupować po 90 gr i sprzedać za rok po 40 gr.Gdyby kontrakty miały dojść do skutku prezes by nie sprzedawał akcji tylko skupował.Ale "inwestorzy"T2P wiedzą lepiej...... cóż inwestujcie w "perłę"
  • Re: Miodzio Autor: ~nobiles [188.146.33.*]
    czytam wasze posty. Powiem Wam, ze ani powody sprzedazy akcji przez Pana W, ani czy prezesa , ani inne wasze domniemania nie maja nic wspolnego ze stanem faktycznym. Osobiscie bylem na walnym i wszyscy nie macie racji. Ani piszacy za spolka, ani przeciwko. Fakty, plany , realia sa calkiem inne niz wszyscy piszecie.

• Re: Miodzio Autor: ~info [31.0.46.*]
    pisałeś że byłeś a zatem jakie są Twoje odczucia?
  • Re: Miodzio Autor: ~nobiles [188.146.33.*]
    pozytywne
  • Re: Miodzio Autor: ~info [31.0.46.*]
    już żałuję że nie byłem :(
    Realia są inne czyli jakie?,prezio sam nie wieży w te wyssane kontrakty,i woli sprzedać teraz po 1 zł niż po 40 groszy,to dlaczego nie czeka na 2-3 zł,bo ta kwota jest nieosiągalna w najbliższym pięcioleciu :-),ta firma jeszcze nie zarabia.Gdyby tak było świat biznesu dawno by ją wyczail i wycenił na 2-3 zł każda akcja wystawiona po prawej na S była by zabierana w 3 sekundy.
    Czas pokaże kto ma rację czy najładniejszy Nowy czy my głubsi dawcy kapitalu. Ja też sprzedałem przy 1.3 ale w odróżnieniu od Ciebie odkupiłem i do tego projektu jestem przekonany
    Naganiacze "wzrostowi",bezpodstawnie piszcie o wzrostach,dzidach i odcieniach, proszę napiszcie w tym wątku,kiedy te wasze 3,5,10 zł słucham.Ten rok bujamy na groszowkach, nie widzę żadnego kontraktu......bo to baaardzo długa droga i niepewna.
    Po co tu siedzisz jak jesteś tak negatywnie nastawiony. Pisałeś że sprzedałem po 1,3 to nie kupuj więcej bo tyłko stracisz tą potężną kasę którą zarobiłem doświadczony graczu. Jest tyle ciekawych spółek z Wigu 20 które zarabiają sporą kasę, mają kontrakty, członkowie zarządu nie walą akcjami. Człowieku ogrzewacz stare kotlety, te fakty zostały już dawno przedyskutowane. Inwestowanie w tą spółkę obarczone jest większym ryzykiem a z twoich postów wynika że ryzykant to dureń. Następny tydzień pokaże kto z kogo będzie się śmiał
  • Re: Miodzio Autor: ~prawda [37.248.18.*]
    dobrze napisane astir
  • Re: Miodzio Autor: ~nowy [90.137.189.*]
    No widzisz Astir3964 podoba mi się twoje zdanie "INWESTOWANIE W TĄ SPÓŁKĘ OBARDZONE JEST DUŻYM RYZYKIEM,brawo a reszta synków tego nie widzi.Odswiezymy posta za parę dni,nawet jak go zakopiecie swoimi hip hip hurra dzidami.
  • Re: Miodzio Autor: ~ooo [78.11.213.*]
    W lipcu zaczęło się nowe rozdanie, co widać po obrotach. Ktoś opuszczał pokład a ktoś zajął pozycję. Kosiński zrealizował olbrzymi zysk i dodatkowo został z ogromnym pakietem akcji. Według mnie teraz jemu też zależy na rozwoju firmy i wzrostach a jako, że gotówki raczej mu teraz nie brakuje to nie ma ciśnienia, żeby sypać. Powiedziałbym, że przeniósł się do drugiej linii, i jest w komfortowej sytuacji (ma gotówkę i akcje). Z drugiej strony ktoś zajął pozycję, do tego brał akcje w okolicach 100. Wydaje mi się, że gdyby nie było perspektyw to nikt nie wszedł by tutaj z taką gotówką.

ps. Skoro są naganiacze na spadki, to znaczy, że jest zainteresowanie i są chętni do zakupu. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że warto tu być, zważywszy na to że na innych "perełkach" z NC obroty w ciągu roku potrafią być mniejsze niż na T2P w ciągu jednego dnia :).
  • Re: Miodzio Autor: ~Xxxx [5.172.255.*]
    Pocieszaj sie, pocieszaj dalej :)
    Dobrze myślisz. Takich którzy zajmują pozycje w okolicach 100k jest coraz więcej. Widzimy że nie ma sypania akcjami ani dobierania dużymi łychami. To dobrze, niech powoli wspina się na wyżyny. Jak wpadnie spekula to będzie i jazda i płacz a tego nie chcemy
  • Re: Miodzio Autor: ~ooo [78.11.213.*]
    Bynajmniej się nie pocieszam. Dzielę się swoimi spostrzeżeniami i tyle. Obecnie jestem w komfortowej sytuacji, mogę uśredniać w górę co zresztą sukcesywnie robię ;)
  • Re: Miodzio Autor: ~gatto [31.0.85.*]
    nikt takich dobrych wieści po sesji się nie spodziewał a tu przysłowiowy ZONK ...Ciao Amichi
  • Re: Miodzio Autor: ~gogo [94.75.65.*]
    Będzie dobrze.
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [37.47.15.*]
    Usrednisz w górę to co to za taktyka?
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~stary_inwestor [185.122.61.*]
    przyglądam się tej perle "podrobionej"i śmiech ogarnia ekscytacja na paru akcjach,tu nie ma obrotów tylko wysyp prezia,do wzrostów ho,ho,ho powiedział by Mikołaj w 2019 roku
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [185.122.61.*]
    Jutro ciąg dalszy wysypu oraz kolejne dni max zasięgu to zlotoweczka
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [185.122.62.*]
    Podbijam perełkę,jak nie kupicie dziś po 80 groszy nie martwcie się jutro będzie po 70 groszy
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [37.47.162.*]
    Widłowy zmienił kierunek ? :-),zmiana kodu sześć z przodu ?
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [185.122.62.*]
    Jak tam nastroje ynvestorow,zapakowani bo jedziemy na 60 groszy
  • Re: Miodzio wywalanko Autor: ~nowy [37.47.162.*]
    Kiedy to pisałem od 1'25 mówię o dystrybucji,a Wy palce pocięte od spadających noży :-),spokojnie obkupicie się po 60 groni pełne wory
[x]
COREY -5,91% 0,35 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.