Leje wam spółka na uszy i do picia podstawia gorzkie wino.Jakim trzeba być durniem żeby teraz kupować po takich spadkach,po takim sypaniu akcjami przez firmę T2P.W/w technologia już jest dawno na rynku a dofinansowanie przetrawia na nic nie warte eksperymenty aż do upadłości,tak niejednokrotnie było na większości "perełek".Pozdrawiam optymistów ale szybko "ochłonięcie".W moim przekonaniu sygnał sprzedaży obowiązuje MOCNE SPRZEDAJ.
Poczytaj prawdziwego nowy, pisałem przy 07 brać nikt nie tykał,sprzedałem po 1'3 i przy 1'25 pisalem że czekam na akcje przy 07'0'8 wyśmieliscie teraz już nie ma pod co grać,chyba że pod dystrybucję prezesa
Zabawny jesteś, może jak mówisz że jestem mniej inteligentny,to przez to mam więcej rozumu.Co do koła to w T2P jest kwadratowe do owala ciężka droga przez emisję być może i kurs 0,30.Widac że grasz od niedawna na giełdzie,to dobrze bo łatwo się pozyskuje kapitał o takich jak Ty, mój portfel jest coraz grubszy.Bo w interesach inteligencja nie istnieje tylko rozum i pieniądze.To co z inteligencją prezesa który sypie w rynek akcjami w okresie zamkniętym?,Bo on nie jest inteligentny tylko ma rozum bo wie że odkupi po 30 groszy.Bawcie się strażnicy kursu.
Tak masz rację bo jeszcze osoby z rady nadzorczej sypaly, zapomniałem przepraszam.Spolka w mocnym trendzie spadkowym.Drobne podbitki pod wywalanie akcji.
Ja się już obudziłem przy 1'30 kolego Arni, spółka w fazie "projektowania",czym chcesz zaskoczyć?,nawet następna dystrybucja niezaskoczysz.Konsolidacja spadkowa bardzo długa.Wole wejść w Wasze odcięcie od akcji jak wielokrotnie się mówi niż teraz kupować po 90 gr i sprzedać za rok po 40 gr.Gdyby kontrakty miały dojść do skutku prezes by nie sprzedawał akcji tylko skupował.Ale "inwestorzy"T2P wiedzą lepiej...... cóż inwestujcie w "perłę"
czytam wasze posty. Powiem Wam, ze ani powody sprzedazy akcji przez Pana W, ani czy prezesa , ani inne wasze domniemania nie maja nic wspolnego ze stanem faktycznym. Osobiscie bylem na walnym i wszyscy nie macie racji. Ani piszacy za spolka, ani przeciwko. Fakty, plany , realia sa calkiem inne niz wszyscy piszecie.
Realia są inne czyli jakie?,prezio sam nie wieży w te wyssane kontrakty,i woli sprzedać teraz po 1 zł niż po 40 groszy,to dlaczego nie czeka na 2-3 zł,bo ta kwota jest nieosiągalna w najbliższym pięcioleciu :-),ta firma jeszcze nie zarabia.Gdyby tak było świat biznesu dawno by ją wyczail i wycenił na 2-3 zł każda akcja wystawiona po prawej na S była by zabierana w 3 sekundy.
Czas pokaże kto ma rację czy najładniejszy Nowy czy my głubsi dawcy kapitalu. Ja też sprzedałem przy 1.3 ale w odróżnieniu od Ciebie odkupiłem i do tego projektu jestem przekonany
Naganiacze "wzrostowi",bezpodstawnie piszcie o wzrostach,dzidach i odcieniach, proszę napiszcie w tym wątku,kiedy te wasze 3,5,10 zł słucham.Ten rok bujamy na groszowkach, nie widzę żadnego kontraktu......bo to baaardzo długa droga i niepewna.
Po co tu siedzisz jak jesteś tak negatywnie nastawiony. Pisałeś że sprzedałem po 1,3 to nie kupuj więcej bo tyłko stracisz tą potężną kasę którą zarobiłem doświadczony graczu. Jest tyle ciekawych spółek z Wigu 20 które zarabiają sporą kasę, mają kontrakty, członkowie zarządu nie walą akcjami. Człowieku ogrzewacz stare kotlety, te fakty zostały już dawno przedyskutowane. Inwestowanie w tą spółkę obarczone jest większym ryzykiem a z twoich postów wynika że ryzykant to dureń. Następny tydzień pokaże kto z kogo będzie się śmiał
No widzisz Astir3964 podoba mi się twoje zdanie "INWESTOWANIE W TĄ SPÓŁKĘ OBARDZONE JEST DUŻYM RYZYKIEM,brawo a reszta synków tego nie widzi.Odswiezymy posta za parę dni,nawet jak go zakopiecie swoimi hip hip hurra dzidami.
W lipcu zaczęło się nowe rozdanie, co widać po obrotach. Ktoś opuszczał pokład a ktoś zajął pozycję. Kosiński zrealizował olbrzymi zysk i dodatkowo został z ogromnym pakietem akcji. Według mnie teraz jemu też zależy na rozwoju firmy i wzrostach a jako, że gotówki raczej mu teraz nie brakuje to nie ma ciśnienia, żeby sypać. Powiedziałbym, że przeniósł się do drugiej linii, i jest w komfortowej sytuacji (ma gotówkę i akcje). Z drugiej strony ktoś zajął pozycję, do tego brał akcje w okolicach 100. Wydaje mi się, że gdyby nie było perspektyw to nikt nie wszedł by tutaj z taką gotówką.
ps. Skoro są naganiacze na spadki, to znaczy, że jest zainteresowanie i są chętni do zakupu. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że warto tu być, zważywszy na to że na innych "perełkach" z NC obroty w ciągu roku potrafią być mniejsze niż na T2P w ciągu jednego dnia :).
Dobrze myślisz. Takich którzy zajmują pozycje w okolicach 100k jest coraz więcej. Widzimy że nie ma sypania akcjami ani dobierania dużymi łychami. To dobrze, niech powoli wspina się na wyżyny. Jak wpadnie spekula to będzie i jazda i płacz a tego nie chcemy
Bynajmniej się nie pocieszam. Dzielę się swoimi spostrzeżeniami i tyle. Obecnie jestem w komfortowej sytuacji, mogę uśredniać w górę co zresztą sukcesywnie robię ;)
przyglądam się tej perle "podrobionej"i śmiech ogarnia ekscytacja na paru akcjach,tu nie ma obrotów tylko wysyp prezia,do wzrostów ho,ho,ho powiedział by Mikołaj w 2019 roku