• Info!! czytać Autor: ~prawda [31.0.47.*]
    Szanowny Panie Komisja bada wpisy na forum strony bankier.pl mające na celu wpływać na wycenę notowanych walorów spółki TERMO2POWER SA. Wyniki tej analizy zostaną podane do publicznej wiadomości... no to mnie ciekawi który z tych ujadaczy dostanie karę finansową powiedzmy 100k ? :)
  • Re: Info!! czytać Autor: ~nagrzany [193.200.47.*]
    pisac mozna tylko nie wolno zapomniec np . :) lub ?
    JA DALEJ LICZE NA TO ŻE BĘDA SPRZEDAWAĆ,CZEKAM NA 0,5 NP.moze co wpadnie:)
  • Re: Info!! czytać Autor: ~astir3964 [5.184.207.*]
    Zapomnij. Te czasy minely
  • ~prawda [31.0.47.*] - wymyśl coś bardziej wiarygodnego Autor: ~niedowiarek [89.74.107.*]
    bądź ambitnym i bardziej się wysil - dasz radę, chociaż ze 3 akapity - bo to co napisałeś było miałkie - choć dowcip udany
  • Re: ~prawda [31.0.47.*] - wymyśl coś bardziej wiarygodnego Autor: ~astir3964 [5.184.207.*]
    Staram się. Uśmiech to najlepsze lekarstwo na wszystko. Uśmiecham się jakcji czytam posty niektorych kontrowersyjnych forumowiczów i zastanawiam się z jakiej planety oni przybyli
  • Re: Info!! czytać Autor: ~xxxx [5.172.255.*]
    Dnia 2017-09-01 o godz. 08:31 ~prawda napisał(a):
    > Szanowny Panie Komisja bada wpisy na forum strony bankier.pl mające na celu wpływać na wycenę notowanych walorów spółki TERMO2POWER SA. Wyniki tej analizy zostaną podane do publicznej wiadomości... no to mnie ciekawi który z tych ujadaczy dostanie karę finansową powiedzmy 100k ? :)

HA HA HA
    straszyc to mozesz kolegow ze szkoly
[x]
COREY -5,91% 0,35 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.