Ta jasne, już to widzę jak sobie robią emisje za wkłady pieniężne po cenie dwukrotnie wyższej niz obecnie na rynku. Pewnie to będzie jakiś aport albo inne cuda na kiju
Dziecko drogie...od kiedy jesteś na giełdzie? Ile weźmie po 13-20 gorszy? 5mln? Jeśli ktoś w to inwestuje to za to, że weźmie 10-20% kapitału spółki płaci premię. Choć nie wiem czy nie będzie powyżej 30 groszy zaraz Kupuje się potencjał spółki. Poza tym jak jest emisja kierowana to już wiedzą kto i za ile kupi :) ps. ja mam 0,5% :)
Dnia 2017-08-31 o godz. 16:45 ~Kazik_wiecie_skad napisał(a): > Dnia 2017-08-31 o godz. 16:37 ~Fox napisał(a): > > możesz wklejć cyt"...." +link do całości. .... > > A może jeszcze za ciebie kupę zrobić? > Co za leń jeb.ny!!!:))) > Masz tu cytat śmierdzielu: > > ,,Sposób ustalenia ceny emisyjnej Akcji: > Cena emisyjna Akcji w ramach jednej lub kilku emisji przeprowadzonych w granicach Kapitału Docelowego zostanie ustalona przez Zarząd Spółki, przy czym cena emisyjna Akcji nie będzie niższa niż 0,27 zł (dwadzieścia siedem groszy) za jedną Akcję.,,
Ale to o niczym nie świadczy mogą zrobić i emisje po 1 zł, kwestia jest taka, że to prawdopodobnie będzie za wkłady niepieniężne.
Nic nie brać niech sam grzebie w gównie. Ile wam mam powtarzać to nic nie robi. Raport przjrzałem aż dziw że się ktoś podpisuje pod czyms takim. Gorzej niż spocona maciora na grupie indygo Tam zostali Ludzie trzy lata temu i dalej śnią. Obroty zero. tu bedzie tak samo.
Dnia 2017-08-31 o godz. 16:50 ~Kazik napisał(a): > Nic nie brać niech sam grzebie w gównie. Ile wam mam powtarzać to nic nie robi. Raport przjrzałem aż dziw że się ktoś podpisuje pod czyms takim. Gorzej niż spocona maciora na grupie indygo Tam zostali Ludzie trzy lata temu i dalej śnią. Obroty zero. tu bedzie tak samo.
Niedługo będziesz brał po 30gr i śpiewał ,że tanio
Reklamofon proxy ad teraz fachowcy Surmacki was wydymał znowu co za frajerzy . Jak wiecie o spółkach i giełdzie tyle co z gazet to uprawiajcie hazard na wig 20 a najlepiej w lotto