A raport będzie dobry? Ostatni dobry był w listopadzie zeszłego roku, kiedy pani prezes napisała taki pełen optymizmu list a tydzień później dowiedzieliśmy się, że jest inaczej niż pisała. Może więc ten w końcu będzie dobry. Pieniądze były, emisja się udała. Czas zadowolić wytrwałych akcjonariuszy!
Myślę ,że gdyby wyniki były dobre , to opublikowane by były przed sesją ...rano...A skoro będą po sesji.., to musi być dno.... Po to ,aby akcjonariat do jutra ochłonął i nie wyprzedawał panicznie akcji.
Jakie to ma znaczenie? Czy będzie wyprzedawał dziś czy jutro. Kto ma ochłonąć? Ci, którzy stracą wiarę? Ja stracą, to tak samo sprzedawaliby dziś jak mogą sprzedawać jutro. Nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek podawali wyniki przed sesją. Nawet wtedy, kiedy za Nowakowskiej udało się 2 razy podać dobry raport kwartalny.
Przecież to jest raport do 30.06. Pieniądze z emisji zaczęły pracować dopiero od sierpnia. Wartość księgowa jest przecież też inna teraz niż na dzień raportu. Są pieniądze, będą wyniki. Kamola i Tuorowie naprawdę włożyli w to masę pieniędzy. Przecież nie dla znaków towarowych to kupili.
Nie zaklinaj rzeczywistości...Tutaj nie chodzi o pieniądze , bo pieniądze były już wcześniej (pożyczka od K.), Emisja ta pożyczka w zasadzie została spłacona Panu K. Nie radzą sobie ewidentnie z prowadzeniem firmy, brak strategii , a do tego dochodzi wielka konkurencja na rynku kosmetycznym... Brawo Panie Prezes :( Tak się zastanawiam, ile jeszcze będzie trwało to reanimowanie trupa...
Oni i tak wyjdą na swoje...posprzedają dobrze znaki towarowe, wypłacą sobie solidne pensje , premie...kontrakty menedżerskie itp. Na lodzie zostaną mali, czyli tacy jak my...,jak to zazwyczaj bywa...
Aha, czyli weszli tu po to, żeby znaki towarowe sprzedawać? I z pensyjek im się uda też odebrać te włożone kilkanaście milionów? Hmm... a pan Kamola to ile ma pensji?
Co za brednie - jakie znaki towarowe niby posprzedaja? I komu niby? :) tu będzie rozwój nowych Marek a obejmując nową emisję kupili przede wszystkim kanały dyatrybucji
Ok ....widzę ,że nie macie doświadczenia na GPW :)))) Pamiętacie po ile Monika N. kupowała akcje ??? Kupowała po 0,50 gr. z przed scalenia....czyli w dzisiejszym przeliczeniu 10 ,00 zł ,a sprzedała mi. Panu K. za 1,80 zł. Mimo wszystko wyszła ze spółka bbaaardzo zarobiona :)))