Uchwała Nr 1000/2017 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 sierpnia 2017 r. w sprawie zawieszenia obrotu akcjami spółki BIOMAX S.A. na rynku NewConnect § 1 1. Na podstawie § 9 ust. 2e Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia o zawieszeniu obrotu akcjami spółki BIOMAX S.A., oznaczonymi kodem "PLBOMAX00012", w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect do dnia wejścia w życie umowy o pełnienie funkcji animatora rynku dla akcji tej spółki. 2. W okresie zawieszenia obrotu, o którym mowa w ust. 1, zlecenia maklerskie na akcje spółki BIOMAX S.A. mogą być przyjmowane, anulowane i modyfikowane. § 2 Uchwała wchodzi w życie z dniem 31 sierpnia 2017 r.
Dnia 2017-08-31 o godz. 14:33 kowal2200 napisał(a): > aaa nie ma. No tak myślałem, ciekawe kto go opłaci tak marginesie.
Nie bardzo wiem czego leszczu nie kumasz:
"Zarząd Giełdy postanawia o zawieszeniu obrotu akcjami spółki BIOMAX S.A., oznaczonymi kodem "PLBOMAX00012", w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect do dnia wejścia w życie umowy o pełnienie funkcji animatora rynku dla akcji tej spółki. "
czyli po umowie startujemy - nic dziwnego ze cie przeorali i tak tu kwilisz od lat skoro nawet komunikatow nie rozumiesz.
Tak, spółka spełniła wszystkie przesłanki formalne i pozostaje umowa z animatorem, co powinno odbyć się dosyć szybko (uważam że będzie to znak że ktoś im dał kasę żeby chociaż na animatora mieli). Nie wnikam tutaj w sytuację spółki bo jest ona zła i znana, ale jak to mówią kupuj przyszłość. Będzie okazja do wyjścia i wejścia, jak to na giełdzie. Zlecenia można składać.
Dnia 2017-09-03 o godz. 11:49 kowal2200 napisał(a): > " ważne że będzie rosło" - mam marzenie żeby rosło, ale to tylko marzenie nie poparte żadnymi podstawami
kowalu zaczynasz gadać do rzeczy, podstawy są, wyjaśnie ci to tak , świadomość była przed materią, to twierdzenie zowsało udowodnione poprzez fizyke kwantową, więc nie ważne ile kto ma , ważne że wszyscy mają świadomośćże będzie pompa. "swiadomość był przed materią" Robert Lanza.
To była ironia w odniesieniu do słów mojego przedmówcy. Tu nie będzie niczego, nie ma kasy nawet na przeprowadzenie upadłości, ciekawe kto zapłaci chociażby za fakturę GPW jak spółka została wywalona z ewidencji VAT.
Dnia 2017-09-04 o godz. 19:43 ~MłodyBóg napisał(a): > kowalu, za dużo rozmyślasz o tym co nie powinieneś. Szykuj pieniążki na kupno akcji i czytaj infa.
Info o planowanej sprzedaży wielkopowierzchniowej pamiętasz? a info o handlu na rynkach międzynarodowych? to teraz pora na księżyc :)))
Ja też nie daję wam dużych szans bo nikt nie kupi trupa bez jakiejkolwiek przyszłości a poza tym zbyt wielu skoczków czeka w kolejce aby odzyskać resztki kasy
Nie zapominajmy o tym co jest w dokumentach spółki, a w tym kontekście o emisjach na które nie było chętnych, po prostu zostały wydrukowane a nie miał ich kto objąć oraz o inwestorze który chciał objąć emisję a został orżnięty na 1 mln zł.
Dnia 2017-09-06 o godz. 09:15 kowal2200 napisał(a): > Nie zapominajmy o tym co jest w dokumentach spółki, a w tym kontekście o emisjach na które nie było chętnych, po prostu zostały wydrukowane a nie miał ich kto objąć oraz o inwestorze który chciał objąć emisję a został orżnięty na 1 mln zł.
już pierwszego dnia po przywróceniu, będziesz brał powyżej 10 gr. JESTEM ZWYCIĘZCĄ
1. Nigdy już trupa nie kupię a dodatkowo trzymam się z daleka od szulerni. 2. Trupa już nie odwieszą ani nie dopuszczą do notowań bo cel czyli zebranie kasy od naiwnych oraz z instytucji czy dofinansowań został osiągnięty a na kolejne nowe emisje nie było i nie ma chętnych. Czyli wyczerpał się popyt oraz naiwni, kasy nie ma na nic, na księgową, zapłatę GPW a o zaległościach w postaci obligacji nawet tylko odsetek nie licząc kapitału można tylko pomarzyć. Grube tematy to spłata dofinansowań w tym NCBiR oraz akcjonariusza który wyłożył 1 mln zł.
Dnia 2017-09-07 o godz. 09:04 kowal2200 napisał(a): > halo, zejdź na ziemię przestań marzyć, przeczytaj opinię audytora. Tam nie ma kasy NA NIC. Prezes to słup bez majątku.