uuu istotnie niepotrzebnie czytalem , pierwsze co pomyslalem ze przewalaja a przeciez nowe akcje do obrotu weszly ... myslalem ze w infie blad jak to wiele razy sie widzialo o ilosci akcji .... przyznaje ostatnio nie sledze informacji sumiennie , a tej nawet dokladniej nie przeczytalem tylko na tel na szybko .W kazdym badz razie szkoda bo utwierdzilo by mnie takie info w mojej teori spiskowej ... :) Zwiekszone obroty tez by pasowaly .No coz moj blad dzieki za postawienie do pionu ;) I nie pekaj Ci ktorzy wytrwaja do wypuszczenia leku zarobia pytanie tylko gdzie jest dno i ile tak naprawde potrwa to czasu.Ja napewno nie wplyne na spadek kursu predzej bede zalowac ze nie sprzedalem z zyskiem jak na aleji sam .Woz albo przewoz chyba ze bedzie sie tu walic !!!
z moich obserwacji wynika, że jak na razie ktoś tu usilnie próbuje zbić kurs. po cyfrach i metodzie widać, że to akcja zorganizowana. codziennie ustawiają kilka numerów na skrajnych pozycjach na K. następnie niby sypią, czyli sprzedają sobie, i tak nie tracąc papiera ciągną kurs w dół. jednoczesnie dostawiają kilka numerow coraz niżej po prawej na S. jest trochę tu inwestorów, którzy czując okazję stale podbierają ich niskie wystawki na S, więc zobaczymy kto kogo:)
Ja mysle ze ulica niewiele podbiera .To jest NC i tu wlasnie tak wykorzystuje sie mala plynnosc .Codziennie ktos zbija kurs sprzedajac we wlasne rece male pakiety niewiele sprzedajac przy tym ulicy A ulica widzac to ktorej tu pewnie malo i ktora jest chciwa ;) , dzien po dniu ustawia sie coraz nizej. Gruby znowu ustawia sie ciut wyzej i sprzedaja ewentualnie odbiera od wystraszonych .Ci co czekaja albo sie zdziwia kiedy to ruszy albo odkupia wiecej majac racje.Jak by nie bylo przez ta plynnosc i brak zainteresowania przy tych obrotach moga byc tu cuda z kursem .I mimo ze grubasy maja ile mieli akcji powolutku bedziemy na sile sie obsuwac bo tak chce MITYCZNY GRUBY :) Ktory tu byl i jest od samego wejscia na NC tej spolki .
Kolego ciesze sie ze zauważyłeś swoją pomyłkę, ja tu long term z niezła średnia także nie straszne mi takie zjazdy czekam na konkrety jak każdy tu, tez mam wrażenie ze ktoś tu zbija kurs, nowe akcje już w obrocie mówiąc szczerze spodziewałem sie ze po ich wejściu płynność sie wyraźnie zwiększy
Nie sadze ze oddaja no chyba ze tak ma byc.Grubasy zgodzily sie trzymac wiec glupota wydaje sie sprzedawac na tych poziomach mimo ponad 100 % zysku.No ale kto wie... moze masz racje.Zostaje nam tylko gdybanie
A po jakiej cenie będziesz sypal, to jest pytanie, bo ze nie ma w obrocie każdy polinteligentny powinien się domyśleć, nie ma infa, a pytanie kiedy będzie informacja o strategii, mialo byc kilka tygodni, a mija juz 6
Będzie wkrótce z informacji jakie posiadam. Przy ilości akcji jakie wziąłem obecny obrót wyklucza jakiekolwiek sypanie, cena tez mnie średnio zadowala, uważam, ze obecna kapitalizacja w stosunku do innych firm również na etapie "start-upu" jest i tak stosunkowo mała i warto trochę poczekać. Oczywiście nie wykluczam pozbywania się części akcji przy zwiększeniu plynnosci i zostania tylko za zyski. Wszystko zależy od tego co pojawi się na horyzoncie; inne emisje prywatne czy ciekawe propozycje.