• Co taka cisza ??? Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    nikt nie skomentuje komunikatu o zmniejszeniu liczby akcji .... ? :) Ja juz mam swoj typ kto odbiera akcje :P
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Bo [83.31.144.*]
    Kolego ty chyba żartujesz zmienił sie udział bo sie zwiększyła liczba akcji w obrocie...ja chyba naprawdę muszę opuścić raz a dobrze bankiera
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    uuu istotnie niepotrzebnie czytalem , pierwsze co pomyslalem ze przewalaja a przeciez nowe akcje do obrotu weszly ... myslalem ze w infie blad jak to wiele razy sie widzialo o ilosci akcji .... przyznaje ostatnio nie sledze informacji sumiennie , a tej nawet dokladniej nie przeczytalem tylko na tel na szybko .W kazdym badz razie szkoda bo utwierdzilo by mnie takie info w mojej teori spiskowej ... :) Zwiekszone obroty tez by pasowaly .No coz moj blad dzieki za postawienie do pionu ;) I nie pekaj Ci ktorzy wytrwaja do wypuszczenia leku zarobia pytanie tylko gdzie jest dno i ile tak naprawde potrwa to czasu.Ja napewno nie wplyne na spadek kursu predzej bede zalowac ze nie sprzedalem z zyskiem jak na aleji sam .Woz albo przewoz chyba ze bedzie sie tu walic !!!
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~kaufer [188.146.98.*]
    z moich obserwacji wynika, że jak na razie ktoś tu usilnie próbuje zbić kurs. po cyfrach i metodzie widać, że to akcja zorganizowana. codziennie ustawiają kilka numerów na skrajnych pozycjach na K. następnie niby sypią, czyli sprzedają sobie, i tak nie tracąc papiera ciągną kurs w dół. jednoczesnie dostawiają kilka numerow coraz niżej po prawej na S. jest trochę tu inwestorów, którzy czując okazję stale podbierają ich niskie wystawki na S, więc zobaczymy kto kogo:)
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Qlimax177 [84.10.173.*]
    Ja mysle ze ulica niewiele podbiera .To jest NC i tu wlasnie tak wykorzystuje sie mala plynnosc .Codziennie ktos zbija kurs sprzedajac we wlasne rece male pakiety niewiele sprzedajac przy tym ulicy A ulica widzac to ktorej tu pewnie malo i ktora jest chciwa ;) , dzien po dniu ustawia sie coraz nizej. Gruby znowu ustawia sie ciut wyzej i sprzedaja ewentualnie odbiera od wystraszonych .Ci co czekaja albo sie zdziwia kiedy to ruszy albo odkupia wiecej majac racje.Jak by nie bylo przez ta plynnosc i brak zainteresowania przy tych obrotach moga byc tu cuda z kursem .I mimo ze grubasy maja ile mieli akcji powolutku bedziemy na sile sie obsuwac bo tak chce MITYCZNY GRUBY :) Ktory tu byl i jest od samego wejscia na NC tej spolki .
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Bo [83.31.144.*]
    Kolego ciesze sie ze zauważyłeś swoją pomyłkę, ja tu long term z niezła średnia także nie straszne mi takie zjazdy czekam na konkrety jak każdy tu, tez mam wrażenie ze ktoś tu zbija kurs, nowe akcje już w obrocie mówiąc szczerze spodziewałem sie ze po ich wejściu płynność sie wyraźnie zwiększy
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Qlimax177 [94.254.245.*]
    Nie sadze ze oddaja no chyba ze tak ma byc.Grubasy zgodzily sie trzymac wiec glupota wydaje sie sprzedawac na tych poziomach mimo ponad 100 % zysku.No ale kto wie... moze masz racje.Zostaje nam tylko gdybanie
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Slim [188.146.168.*]
    Czy zarejestrowanie jest rownoznaczne z wprowadzeniem do obrotu? Po co mieliby zbijac? Pod nowar emisję? By byla przeprowadzona po nizszym kursie?
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~kaufer [188.146.96.*]
    .. żeby tanio odebrać to co potracili na poziomach 6+?
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: daj_dolara [195.95.144.*]
    Nowe akcje nie sa jeszcze w obrocie. Brałem je w emisji prywatnej. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla naszej perełki
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Bo [188.146.64.*]
    Dzięki za info, zatem kiedy beda?
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: daj_dolara [195.95.144.*]
    Nie znamy jeszcze konkretnego terminu co do dnia
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: ~Slim [188.146.136.*]
    A po jakiej cenie będziesz sypal, to jest pytanie, bo ze nie ma w obrocie każdy polinteligentny powinien się domyśleć, nie ma infa, a pytanie kiedy będzie informacja o strategii, mialo byc kilka tygodni, a mija juz 6
  • Re: Co taka cisza ??? Autor: daj_dolara [193.0.192.*]
    Będzie wkrótce z informacji jakie posiadam. Przy ilości akcji jakie wziąłem obecny obrót wyklucza jakiekolwiek sypanie, cena tez mnie średnio zadowala, uważam, ze obecna kapitalizacja w stosunku do innych firm również na etapie "start-upu" jest i tak stosunkowo mała i warto trochę poczekać. Oczywiście nie wykluczam pozbywania się części akcji przy zwiększeniu plynnosci i zostania tylko za zyski. Wszystko zależy od tego co pojawi się na horyzoncie; inne emisje prywatne czy ciekawe propozycje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.20.191.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.144.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.