• Miękkie faje Autor: piraruku [78.10.71.*]
    Zauważyłem że obecni akcjonariusze Cubeitg to miękkie faje- łatwo ich spłoszyć. Musi dojśc do wymiany akcjonariatu żeby spółka poszła do góry. Wzrost 5% - wielka radość i wyrzucanie akcji realizacja zysku, obniżka o pare procent panika i wyrzucanie jak najtaniej. Miękkie faje...
  • Re: Miękkie faje Autor: ~Cube4 [193.239.83.*]
    No ale to chyba ma się już ku końcowi ta wymiana
    Tak z 4/5 ff się przemieliło w 4 sesje chociaż spora część to była spekuła obłowiona w dołku

link 
    (akcji 9,94 mln, ff jakaś połowa tego, przemieliło się w 4 sesje 3,85 mln)
  • Re: Miękkie faje Autor: piraruku [78.10.71.*]
    Oby tak było. Wydaje mi się że dzisiaj poszły "stop lossy" w pewnym momencie więc jutro powinno być lepiej. Ale jak sesja będzie wyglądała tak jak dziś to daleko nie zajedziemy i nie ma się co dziwić że nawet pan_maciej_z_krakowa pomylił się w swojej analizie bo kto przewidzi miękką faje??!
    Na godzinę 8:30 arkusz już wygląda lepiej. Pierwszy poważniejszy opór 1.88 potem dopiero 2.28.
  • : Miękkie faje Autor: ~RObert [83.7.79.*]
    a emisja była po 4 zł !!!! okazja życia !!!
  • Re: Miękkie faje Autor: ~Cube4 [193.239.83.*]
    Powiem tak, ci co mają akcje też niech przestaną myśleć życzeniowo. Nikt nas do zakupów nie zmuszał. Uznałem dziwnie niski kurs Cube i Indata za okazję a obserwowałem już od jakiegoś czasu, nie że znam od wczoraj.

Zobaczcie jakie pakietówki szły na wakacjach - widać że ktoś zbierał 5% ze średnią 2,21
    link
    Przed i po infach wolumeny ogromne jak na ruch tutaj.

Informatyka ma przyszłość, będą kontrakty i pracownicy potrzebni. Jednakże uważam że na zarobek tutaj to trzeba będzie poczekać.
    Za ryzyko uważam tutaj możliwość nie upadku ale przejęcia po taniości.
    Pomalutku papier odleszczany. Miękkie faje żegnamy...
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.