Nie jest bankrutem tylko ktoś zaniża i skupuję wybicie pewne tylko straszenie, zastraszanie przecież już to przerabiane było a jednak poszło w górę grunt to nie sprzedawać to się nie straci mam uśrednione z zarobkiem a jakoś swoich nie oddaję
W arkuszu widać sprzedaż akcji po zaniżonej cenie parę sztuk a później skup bo panikarze wywalają. Firma na plusie raport dobry tylko brak dużego skupu a jak się postraszy to można kupić za właśnie takie małe grosze :)
Objęcie wszystkich akcji Serii F nastąpi w drodze złożenia oferty przez Spółkę i jej przyjęcia przez oznaczonego adresata (subskrypcja prywatna), przy czym oferta objęcia akcji Serii F zostanie złożona nie więcej niż 149 (stu czterdziestu dziewięciu) adresatom. Zarząd Emitenta (za zgodą Rady Nadzorczej Spółki zgodnie z § 9 ust. 4 Statutu Spółki), pozbawił dotychczasowych Akcjonariuszy prawa poboru akcji serii F w całości.
IP 89.65.156.*
~biedni [188.146.4.*] 2015-10-16 15:42
brac po 27gr myslicie ze 170tys i=1zlecenie to ulica !!!!!!!!!19gr
~ostrzegalem [188.146.4.*] 2015-10-16 15:43
jak piknie ubieraja po 26gr 16gr poniedzialek
~prochno [188.146.4.*] 2015-10-16 15:33
jak piknie ubieraja po 26gr 16gr poniedzialek
wyłapujęPEREŁKIzN [89.64.56.*]50gr na PLANETSOF tam czekam na WAShttps://www.bankier.pl/forum/temat_50gr-na-planetsof-tam-czekam-na-was,19767031.htmlwyłapujęPEREŁKIzN [89.64.62.*]Najpierw będzie 30gr a potem ----------AKCJI BRAK 2zł?Radze obserowaćPOTEM ZROBIŁ SIE AGATĄ i pytał na forum co robić bo nie wie : ~Agata [89.64.56.*]Kupiłam Planetsof po 20gr.Sprzedawać? mam już zarobione 20%?DoradzcieA POTEM JAK SPRZEDAŁ :zaśWałek [89.64.56.*To już jest koniec PODBITKI kupiliście na górce i tyle.buhahahahaha
Macie przykład dla tych co się boją czekać nie oddawać za tak niską cenę dla niektórych strata morze być mniejsza lub wcale ale nie za tak niską cenę !!!
Mam 300 tyś popatrz na zakup ktoś walnął sprzedaż niską średnia spada wywalają co myślą że leci na głowę a zaraz jest skup. Można tak zwalić jak od debiutu do tej ceny jak była ale ktoś ma na celu wykupić jak najwięcej akcji żeby przejąć spółkę za grosze gdzie jej wartość księgowa jest wyższa to jest giełda i tak też się zdarzyć może nie wiem do końca. Spółka jest warta min 0.56 gr i chce się rozwijać i zarabiać więcej ale mogę się mylić bo nie znam zarządu osobiście kupuję jak widzę okazję nie naganiam i szczerością też można zarobić.
Dnia 2017-08-28 o godz. 21:37 ~Nowy napisał(a): > Mam 300 tyś popatrz na zakup ktoś walnął sprzedaż niską średnia spada wywalają co myślą że leci na głowę a zaraz jest skup. Można tak zwalić jak od debiutu do tej ceny jak była ale ktoś ma na celu wykupić jak najwięcej akcji żeby przejąć spółkę za grosze gdzie jej wartość księgowa jest wyższa to jest giełda i tak też się zdarzyć może nie wiem do końca. Spółka jest warta min 0.56 gr i chce się rozwijać i zarabiać więcej ale mogę się mylić bo nie znam zarządu osobiście kupuję jak widzę okazję nie naganiam i szczerością też można zarobić.
Jak te 56 gr zostało wyliczone? Może jednak 26 gr a może 86 gr?