• świetne wieści Autor: ~fifka [94.254.136.*]
    co za rewelacyjny raport , tego się nie spodziewałem , mam perłe w portfelu
  • Re: świetne wieści Autor: ~jimmytonic [185.46.212.*]
    :-)
  • Re: świetne wieści Autor: ~obserwator [83.28.253.*]
    Można się było tego domyślać ,tylko jak to u Karkosika bywa , zmiany na kursie będą kosmetyczne po to żeby za tydzień kurs spadł do 4,4 zł,.Jedyne wyjście dla kursu tej spółki, to fundusz z grubym portfelem ,który pobawi się z Panem K .
  • Re: świetne wieści Autor: ~Teni [188.146.168.*]
    Jak to mówią: kijem Wisły nie zatrzymasz -nawet pan Romek nie da rady. Kiedyś gra na zwalanie kursu mu się udawała - teraz będzie go drogo kosztować bo na pewno znajdą się chętni aby odebrać każdą ilość akcji. Jedyne co mogło by zatrzymać wzrost to wezwanie, ale na to chyba nie ma kasy. Kiedyś też z powodzeniem inwestowałem w fajną spółkę z perspektywami i przymusowo wykupili ode mnie akcje w wezwaniu (chodzi o interie)
  • Re: świetne wieści Autor: ~fifka [94.254.136.*]
    ponad 8 zł na akcje wk , zysk w 1/2 roku ponad 70 mln zł .... co to jeszcze można dodac
  • Re: świetne wieści Autor: ~Wirek [77.253.66.*]
    A mnie WK wyszła 7,61 zł dla wszystkich 200 mln akcji (włącznie z ich własnymi, bo przecież nie są wykluczone z udziału w zysku), a nie żadne 8,02 (bez posiadanych akcji własnych w ilości 10.060.00 szt. na dzień 30.06.2017 r.).
  • Re: świetne wieści Autor: bufot [79.191.224.*]
    Wyniki za 1 półrocze są świetne,na pewno powyżej oczekiwań analityków.Z AT analityków wynika jednoznacznie,że Impexmetal jest w trendzie wzrostowym.Fundamenty spółki zresztą widać to po wynikach są b.solidne.Wydaje się ,że przed spólką jest dobra perspektywa na przełożenie obecnych wyników na prowzrostowy kurs akcji.
    4,50 nie do zdobycia
  • Re: świetne wieści Autor: ~budowlaniec [188.146.167.*]
    Masz przyjacielu wielkie G----o anie perełki mam ten papier od 8 lat i nieważne jakie są wyniki jak jest za dużo gotówki to kupuje się akcje BRS albo swoje i tak cały czas .Spadam z tego papieru i wszystkim radzę zrobić to samo ten papier jest za powietrzny pozdro
  • Re: świetne wieści Autor: ~flcn [37.47.45.*]
    Dnia 2017-08-25 o godz. 20:34 ~fifka napisał(a):
    > co za rewelacyjny raport , tego się nie spodziewałem , mam perłe w portfelu

Jak widać po reakcji rynku i kontrreakcji Romana, Twoja perła po super wynikach raczej dużo nie urośnie a jak Roman będzie bardzo chciał to na koniec tego tygodnia będzie poniżej 4,40 PLN.

Tak dla sprawdzenia obstawiam, że BRS po publikacji wyników w których wyniki IPX będą stanowiły 70-80%, urośnie do 12 PLN.
    to , że nie rośnie 10 % jest temu przyczyna , której na razie nie znamy , ale to nie znaczy , że firma o wk= 0,6 z obrotem półrocznym 1,7 mld zł z zyskiem netto 72 mln jest niegodna uwagi ... pożyjemy zobaczymy
    IPX wskaźnik C/WK na poziomie 0,5 ma od kilku lat i jakoś nikt większy na rynku nie widzi tej okazji inwestycyjnej :DD

Cena IPX, podobnie jak BRS i ALC regulowana przez Romana. Nie bez powodu dzisiaj na otwarcie wystawił pakiet ponad 150 tys. sztuk po 4,54 PLN. To już wystarczyło, żeby drobni poznali swoje miejsce.

PS. Cena 4,40 w tym tygodniu pewna na 90%.
    No to super wyniki mamy już w cenie :DD
    to chyba zartujesz , tu bedzie bardzo grubo , tylko leszczyne muszą wyciąc , kiedy ? nie wiem
    Dnia 2017-08-28 o godz. 17:35 ~fifka napisał(a):
    > to chyba zartujesz , tu bedzie bardzo grubo , tylko leszczyne muszą wyciąc , kiedy ? nie wiem

OK. Niech tak się stanie.
  • Re: świetne wieści Autor: bufot [83.29.38.*]
    Wyniki za 1 półrocze/fundamenty spółki/ oraz AT jest jednoznaczna -kurs Impexmetalu jest prowzrostowy.
  • Re: świetne wieści Autor: ~flcn [31.182.4.*]
    To kiedy te wzrosty ?
    Już po reakcji na dobre wyniki czy jeszcze rynek nie zauważył takie perły na GPW ?

[x]
IMPEXMET -0,24% 4,22 2019-08-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.