• a ja się pytam, gdzie popychacze?! Proszę mi je natychmiast ustawić!!!! Autor: ~erka [94.254.230.*]
    Jeden kolega ma jeszcze do uchnięcia w trybie pilnym 108 k.
    Bez zanęty nie pójdzie.
  • Re: a ja się pytam, gdzie popychacze?! Autor: ~erka [94.254.230.*]
    no dziękuję. ;)
    Ale jeszcze z dwieście kilo by się przydało postawić na K. Oczywiście, im więcej tym pewniejsze, że kolega zejdzie z makulatury. :)))
  • Re: a ja się pytam, gdzie popychacze?! Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-08-24 o godz. 16:08 ~erka napisał(a):
    > no dziękuję. ;)
    > Ale jeszcze z dwieście kilo by się przydało postawić na K. Oczywiście, im więcej tym pewniejsze, że kolega zejdzie z makulatury. :)))

przekombinujesz.......
    i dołączysz do kółka różańcowego ;)))
  • Re: a ja się pytam, gdzie popychacze?! Autor: ~Atom [188.146.35.*]
    Dajcie sobie po buziaku. Jak ma spasc to spadnie, a wy jaki macie interes w tym aby siedziec godzinami przed monitorem I obrzydzac innym spolke?
  • Re: a ja się pytam, gdzie popychacze?! Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-08-24 o godz. 16:23 ~Atom napisał(a):
    > Dajcie sobie po buziaku. Jak ma spasc to spadnie, a wy jaki macie interes w tym aby siedziec godzinami przed monitorem I obrzydzac innym spolke?

jedno pytanie czym?
  • Gra mobilna Eurovolley ! Autor: ~xyz [46.76.231.*]
    Jest oficjalna gra mobilna Mistrzostw do pobrania na google play !
  • Re: Gra mobilna Eurovolley ! Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-08-24 o godz. 16:31 ~xyz napisał(a):
    > Jest oficjalna gra mobilna Mistrzostw do pobrania na google play !

wydawcą jest Sirocco Mobile bo ..... no właśnie............
    a coś o samej firmie

"Do grona naszych partnerów możemy z dumą zaliczyć firmy specjalizujące się w branży medialnej, informatycznej, telekomunikacyjnej i marketingowej.

Współpracujemy z Polsatem, Redefine, spółką wprowadzającą formaty telewizyjne do internetu, producentami gier Twistbox, Softgames, Teleaudio oraz spółkami z branży telekomunikacyjnej.

Mamy nawiązane relacje ze wszystkimi operatorami mobilnymi na rynku polskim, współpracujemy też z wiodącymi producentami urządzeń  na świecie. 

Współpracujemy także ze spółkami z branży reklamowej oraz wydawniczej, w szczególnoścni z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi."

Czyli są "umowy perspektywy rozwój" i "mała" różnica REALIZACJE ZEUS !
  • Re: Gra mobilna Eurovolley ! Autor: ~trenerZeusa [94.254.244.*]
    Dnia 2017-08-24 o godz. 16:41 ~koralina napisał(a):
    > a coś o samej firmie
    >
    >
    > "Do grona naszych partnerów możemy z dumą zaliczyć firmy specjalizujące się w branży medialnej, informatycznej, telekomunikacyjnej i marketingowej.
    >
    > Współpracujemy z Polsatem, Redefine, spółką wprowadzającą formaty telewizyjne do internetu, producentami gier Twistbox, Softgames, Teleaudio oraz spółkami z branży telekomunikacyjnej.
    >
    > Mamy nawiązane relacje ze wszystkimi operatorami mobilnymi na rynku polskim, współpracujemy też z wiodącymi producentami urządzeń  na świecie. 
    >
    > Współpracujemy także ze spółkami z branży reklamowej oraz wydawniczej, w szczególnoścni z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi."
    >
    > Czyli są "umowy perspektywy rozwój" i "mała" różnica REALIZACJE ZEUS !

Zeus to jest kolejny nokdaun! zejdź z ringu bo cię samy wyniosę
    koniec współpracy rzucam ręcznik :)

Dnia 2017-08-24 o godz. 17:04 ~trenerZeusa napisał(a):
    > Dnia 2017-08-24 o godz. 16:41 ~koralina napisał(a):
    > > a coś o samej firmie
    > >
    > >
    > > "Do grona naszych partnerów możemy z dumą zaliczyć firmy specjalizujące się w branży medialnej, informatycznej, telekomunikacyjnej i marketingowej.
    > >
    > > Współpracujemy z Polsatem, Redefine, spółką wprowadzającą formaty telewizyjne do internetu, producentami gier Twistbox, Softgames, Teleaudio oraz spółkami z branży telekomunikacyjnej.
    > >
    > > Mamy nawiązane relacje ze wszystkimi operatorami mobilnymi na rynku polskim, współpracujemy też z wiodącymi producentami urządzeń  na świecie. 
    > >
    > > Współpracujemy także ze spółkami z branży reklamowej oraz wydawniczej, w szczególnoścni z domami mediowymi oraz agencjami interaktywnymi."
    > >
    > > Czyli są "umowy perspektywy rozwój" i "mała" różnica REALIZACJE ZEUS !
    >
    > Zeus to jest kolejny nokdaun! zejdź z ringu bo cię samy wyniosę
    > koniec współpracy rzucam ręcznik :)
    >

buhaha to teraz będzie miał dużo wolnego może nawet zagra w Lotto Eurovolley Poland 2017 oficjalną grę przygotowaną specjalnie na mistrzostwa Europy w piłce siatkowej mężczyzn.
    No cóż jedni potrafią wykorzystać niepowtarzalną szansę zaprezentowania swojej firmy inni wolą ......"cukierki".....nie wiem ale chyba dość kwaśne wyszły :))

• Re: a ja się pytam, gdzie popychacze?! Autor: ~erka [94.254.166.*]
    Dnia 2017-08-24 o godz. 16:17 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-08-24 o godz. 16:08 ~erka napisał(a):
    > > no dziękuję. ;)
    > > Ale jeszcze z dwieście kilo by się przydało postawić na K. Oczywiście, im więcej tym pewniejsze, że kolega zejdzie z makulatury. :)))
    >
    > przekombinujesz.......
    > i dołączysz do kółka różańcowego ;)))

Nic nie kombinuję. Jeszcze nie zwariowałem. Gość z innego wątku napisał, że stoi na 27 ze 108 k, bo mu tutaj obiecali, że będzie dużo wyżej. Gdyby wiedział, że tak się sprawy mają, to sprzedałby po 26 i dlatego trzeba chłopa ratować. :)))

[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.