A wy tylko sapać łby potraficie ciekaw jestem jaką macie stopę zwrotu z waszych inwestycji w tym roku u mnie 420% na akcjach głównie dzięki nfpl i mgames w styczniowych ruchach i rajdy na rajdach i athosie w ostatnich 2 miesiącach było by jeszcze lepiej ale były i nie wstrzelone jak united na kontraktach raptem 41% ale w nie sie bawie od marca i ciągle dopracowuję system... płakać, sapać i niedowierzać leszcze bo tylko tyle potraficie ja lubie NC bo tu są piękne stopy zwrotu jak sie wie czego sie szuka i ma sie kohontas bo mała płynność robi swoje ale mi pasuje
To może Osa powiedz ile już zarobiłeś na tym obecnym ruchu Mgames?
Czy mam ci przypomnieć posty sprzed kilku dni jak brałeś po 28-35groszy? No to ile geniuszu już zarobiłeś, pochwal się.
Dnia 2017-08-24 o godz. 12:31 ~Osa napisał(a): > A wy tylko sapać łby potraficie ciekaw jestem jaką macie stopę zwrotu z waszych inwestycji w tym roku u mnie 420% na akcjach głównie dzięki nfpl i mgames w styczniowych ruchach i rajdy na rajdach i athosie w ostatnich 2 miesiącach było by jeszcze lepiej ale były i nie wstrzelone jak united na kontraktach raptem 41% ale w nie sie bawie od marca i ciągle dopracowuję system... płakać, sapać i niedowierzać leszcze bo tylko tyle potraficie ja lubie NC bo tu są piękne stopy zwrotu jak sie wie czego sie szuka i ma sie kohontas bo mała płynność robi swoje ale mi pasuje
Osa lemingu to ile już zarobiłeś? Jakoś się nie możesz nam pochwalić, czemu?