• RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~Dystrybucja [37.248.167.*]
    Technicznie doszliscie do linii szyi i tworzycie prawe ramię. Linia szyi jest na 0.65zł, gdy pusci pojedziecie na 0.35zł
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~Dystrybucja [37.248.167.*]
    Ostrzegam Cie uzytkowniku Kowalski, ze nie jestes anonimowy i w razie czego sa odpowiednie organy ktore zajmuja sie osobami stosujacymi obraźliwe okreslenia wobec innych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~Dystrybucja [31.0.80.*]
    Przeczytajcie sobie watek zalozony miesiac temu. Pisalem że utworzycie prawe ramie i przez ten ostatni miesiac je utworzyliscie. Obecnie kurs balansuje na linii szyi. Gdy linia peknie, gdy peknie 0.70 to zasięg RGR wypada gdzieś w okolicy 0.35.

O dystrybucji pisze od poziomu 1.3 tj od poczatku sierpnia. Zobaczycie 0.4 to uwierzycie. Wskaźnik AD mowi jasno: od poczatku sierpnia jest dystrybucja a nie akumulacja. Kto nie wierzy niech sam sprawdzi.
  • Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~mouse [193.200.47.*]
    ja patrze na wykres godzinowy i tam jest CZARNO NA BIAŁYM,pozdrowienia dla pracusia dystrybucja-pracujesz w pocie czoła i dzięki tobie pokreciłem troche kółek z akcjonariusza stałego -kolarz
    wczoraj sprzedałem 10 k a dzis kupiłem 2 ,jutro może kupie poniżej 0,7?:) ,kto wie..kto wie:))
  • Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~Madak [37.47.87.*]
    Spolka w jakby to napisac... W historycznym momencie gdzie gra sie toczy o
    setki million zlotych.. Wykres sobie mozesz gleboko wsadzic jak podpisza kontrakty.
    Zaloze sie ze kupiles po 71 groszy i sprzedales po 82 grosze. Jestes zwyklym leszczem jak my z ta roznica ze jak sadze nie wiesz za wiele o psychology gieldy I myslisz jak piszesz pod kilkoma nicami to prowadzisz prawdziwy dialog.

• Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~konrad [37.47.5.*]
    Dnia 2017-09-22 o godz. 18:51 ~Dystrybucja napisał(a):
    > Przeczytajcie sobie watek zalozony miesiac temu. Pisalem że utworzycie prawe ramie i przez ten ostatni miesiac je utworzyliscie. Obecnie kurs balansuje na linii szyi. Gdy linia peknie, gdy peknie 0.70 to zasięg RGR wypada gdzieś w okolicy 0.35.
    > >
    > > O dystrybucji pisze od poziomu 1.3 tj od poczatku sierpnia. Zobaczycie 0.4 to uwierzycie. Wskaźnik AD mowi jasno: od poczatku sierpnia jest dystrybucja a nie akumulacja. Kto nie wierzy niech sam sprawdzi.

dystrybucja jestem tego samego zdania patrzac na wykres rowniez widzialem 133-5 zasieg taki i 70gr wsp i rzeczywiscie 35gr z rgr ale czas pokaze pozdr milo poczytac ludzi widzacych wykresy i dobrze odczytujacych
  • Re: RGR, zasięg 0.35zł Autor: ~stasiek [188.146.72.*]
    sprzedałem dzis po 72gr ze stratą
    ale odkupie po 40gr
    dzięki dystrybucja za dobrą rade
[x]
COREY 8,00% 0,22 2026-04-15 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.