Ostrzegam Cie uzytkowniku Kowalski, ze nie jestes anonimowy i w razie czego sa odpowiednie organy ktore zajmuja sie osobami stosujacymi obraźliwe okreslenia wobec innych.
Przeczytajcie sobie watek zalozony miesiac temu. Pisalem że utworzycie prawe ramie i przez ten ostatni miesiac je utworzyliscie. Obecnie kurs balansuje na linii szyi. Gdy linia peknie, gdy peknie 0.70 to zasięg RGR wypada gdzieś w okolicy 0.35.
O dystrybucji pisze od poziomu 1.3 tj od poczatku sierpnia. Zobaczycie 0.4 to uwierzycie. Wskaźnik AD mowi jasno: od poczatku sierpnia jest dystrybucja a nie akumulacja. Kto nie wierzy niech sam sprawdzi.
ja patrze na wykres godzinowy i tam jest CZARNO NA BIAŁYM,pozdrowienia dla pracusia dystrybucja-pracujesz w pocie czoła i dzięki tobie pokreciłem troche kółek z akcjonariusza stałego -kolarz wczoraj sprzedałem 10 k a dzis kupiłem 2 ,jutro może kupie poniżej 0,7?:) ,kto wie..kto wie:))
Spolka w jakby to napisac... W historycznym momencie gdzie gra sie toczy o setki million zlotych.. Wykres sobie mozesz gleboko wsadzic jak podpisza kontrakty. Zaloze sie ze kupiles po 71 groszy i sprzedales po 82 grosze. Jestes zwyklym leszczem jak my z ta roznica ze jak sadze nie wiesz za wiele o psychology gieldy I myslisz jak piszesz pod kilkoma nicami to prowadzisz prawdziwy dialog.
Dnia 2017-09-22 o godz. 18:51 ~Dystrybucja napisał(a): > Przeczytajcie sobie watek zalozony miesiac temu. Pisalem że utworzycie prawe ramie i przez ten ostatni miesiac je utworzyliscie. Obecnie kurs balansuje na linii szyi. Gdy linia peknie, gdy peknie 0.70 to zasięg RGR wypada gdzieś w okolicy 0.35. > > > > O dystrybucji pisze od poziomu 1.3 tj od poczatku sierpnia. Zobaczycie 0.4 to uwierzycie. Wskaźnik AD mowi jasno: od poczatku sierpnia jest dystrybucja a nie akumulacja. Kto nie wierzy niech sam sprawdzi.
dystrybucja jestem tego samego zdania patrzac na wykres rowniez widzialem 133-5 zasieg taki i 70gr wsp i rzeczywiscie 35gr z rgr ale czas pokaze pozdr milo poczytac ludzi widzacych wykresy i dobrze odczytujacych