• OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Maurycy [159.205.252.*]
    Zawsze lubisz pisać, że czas pokaże że miałeś racje. A wszystkie twoje wpisy na forum są i będą dowodami po czasie na twoją nieomylność.

Pozwolę sobie przypomnieć twój wpis z 25.05.2017:

"Kto mi wierzy i kto tu dzięki mnie zarobił to polecam na kilka najbliższych miesięcy BRIJU. Tam wracamy powoli na 36 zł, a do końca roku naprawdopodobniej nawet do 45 zł za akcję dobijemy. Więc potenciał ponad 400% jest. Popyt też się już ukatywnił, więc już trzeba wchodzić"

Kurs 25.05 na zamknięciu wynosił 8.40 

Minęło kilka miesięcy jak ty to mówisz sprawdzimy kto miał rację - TO SPRAWDZAMY.

kURS 23.08 wynosi 7,48

No i co Olo polecałeś to na kilka najbliższych miesięcy, miało być teraz 36, a na końcu roku 45.a jest kilkanaście procent mniej niż było kiedy to polecałeś.

Miało być 36 zł a jest 7,48 co to oznacza? Skompromitowałeś się.

Po tej kompromitacji jeszcze tu wchodzisz i liczysz, że złapiesz frajerów.

Przestań tu pisać i się dalej kompromitować.
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Zbych [188.146.166.*]
    Brawo Maurycy ! Tępić troli
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Olo [89.73.92.*]
    O ile się nie mylę, to koniec roku jeszcze przed nami. Ale rozumiem ocena już została wystawiona?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.150.42.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Henry [91.225.8.*]
    Drogi Olo.
    Nie przejmuj się tym co tutaj piszą o Tobie.
    Po prostu sytuacja jaką tutaj przedstawiłeś nijak się ma do ogólnej sytuacji na Agrotonie. Agroton ma się dobrze- liczy się gotówka.
    Niepotrzebnie się tutaj uzewnętrzniłeś z Twoimi myślami, Twoje merytoryczne wpisy były coś warte. Niestety te ostatnie wpisy zalatują trollingiem. Przykro mi, bo miałem Cię za wartościowego człowieka. Tak to chyba zostało odebrane.
    Pozdrawiam Cię i życzę sukcesów.
    Trzymaj się.
    A jeśli Briju urośnie kilkaset % w ciągu pół roku a Agroton w najlepszym wypadku będzie się kisił w miejscu to przyznasz, że niesłusznie zarzucałeś mi trolling i znów miałem rację i można było dużo zarobić? Bo był tu jeden taki, co jeszcze w 2016 roku mówił, że jak Agroton przekroczy chociaż 5 zł to mnie przeprosi, ale potem nie przeprosił, twierdził, że nigdy czegoś takiego nie mówił i dalej po mnie "cisnął" - że mówiłem, że będzie 12 zł itp itd. Ja serio myślałem, że po wynikach za 2016 dojdzie do 12 zł, ale rynek zadecydował inaczej. Tu można trzymać zamrożony kapitał, albo wyjść i zarabiać na innych spółkach. I doświadczeni inwestorzy zaczną wychodzić - obstawiam, ze po raporcie, który ukaże się za parę dni.

Pozdrawiam
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Maurycy [159.205.252.*]
    Pod koniec roku też pokaże twoje wpisy o 45 zł na BRI.

Myślę, że wtedy, napiszesz coś podobnego jak o agrotonie.

Ja serio myślałem, że dojdzie do 45 zł, ale rynek zadecydował inaczej

Takie są twoje tłumaczenia.

Przestań się kompromitować.
    No mam nadzieję, że nie zapomnisz. A mogę zapytać, czy Ty kiedykolwiek coś zarobiłeś już na giełdzie, czy tylko tracisz?

Pozdrawiam
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Maurycy [159.205.252.*]
    Ja się nie chwalę swoimi zarobkami, to twoja domena, ja mam inny charakter, ktoś taki jak ty tego nie zrozumie. Jedno jest pewne przestałeś być guru na tym forum teraz jesteś jedną wielką kompromitacją.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Bonifacy [84.40.139.*]
    Rok się skończył Olo i mamy nowy. Mówiłeś że wzrośnie 100%, a od tamtego momentu spadło ponad 90%. Skompromitowałeś się
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ aktualizacja Autor: ~Maurycy [*]
    Zawsze lubisz pisać, że czas pokaże że miałeś racje. A wszystkie twoje wpisy na forum są i będą dowodami po czasie na twoją nieomylność. 

"Kto mi wierzy i kto tu dzięki mnie zarobił to polecam na kilka najbliższych miesięcy BRIJU. Tam wracamy powoli na 36 zł, a do końca roku naprawdopodobniej nawet do 45 zł za akcję dobijemy. Więc potenciał ponad 400% jest. Popyt też się już ukatywnił, więc już trzeba wchodzić"

Kurs 25.05 na zamknięciu wynosił 8.40 

Minęło kilka miesięcy jak ty to mówisz sprawdzimy kto miał rację - TO SPRAWDZAMY.

kURS 11.10 wynosi 6,09

No i co Olo polecałeś to na kilka najbliższych miesięcy, miało być teraz 36, a na końcu roku 45.a jest ponad dwadzieścia procent mniej niż było kiedy to polecałeś.

Miało być 36 zł a jest 6,09 co to oznacza? Skompromitowałeś się.

Po tej kompromitacji jeszcze tu wchodzisz i liczysz, że złapiesz frajerów.

Przestań tu pisać i się dalej kompromitować.
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ aktualizacja Autor: ~Maurycy [159.205.227.*]

Kurs 25.05 na zamknięciu wynosił 8.40 

Minęło kilka miesięcy jak ty to mówisz sprawdzimy kto miał rację - TO SPRAWDZAMY.

kURS 23.10 wynosi 5,58

No i co Olo polecałeś to na kilka najbliższych miesięcy, miało być teraz 36, a na końcu roku 45.a jest ponad trzydzieści procent mniej niż było kiedy to polecałeś.

Miało być 36 zł a jest 5,58 co to oznacza? Skompromitowałeś się.

DRUGĄ SPÓŁKĄ KTÓRĄ POLECAŁEŚ JEST CUBE KTÓRA SPADŁA OD TWOJEGO POLECANIA PONAD 70 PROCENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WCHODZIŁEM NA FORUM CUBE TAM DELIKATNIE MÓWIĄC NIE PRZEPADAJĄ ZA TOBĄ TO CO NADAJE SIĘ DO ZACYTOWANIA O TOBIE TO NAGANIACZ DALEJ NIE BĘDĘ CYTOWAŁ BO MÓJ POST ZOSTANIE USUNIĘTY.

SKOMPROMITOWAŁEŚ SIĘ
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Pablo [159.205.227.*]
    j.w.
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Hugo [159.205.227.*]
    Współczuję każdemu kto posłuchał Olo. Srata praktycznie całego kapitału zainwestowanego w Cube to tylko Olo mógł polecić takiego gniota.
  • Re: OLO SIĘ SKOMPROMITOWAŁ Autor: ~Arnold [159.205.227.*]
    j.w.
[x]
AGROTON -0,77% 5,14 2025-10-02 16:31:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.