Ja tam symbolicznie powoli kupuje. W tym tyg 1k po 0.64. W przyszłym tez się coś dziabnie. Warto mieć nawet małe ilości bo przy ewentualnym dobrym komunikacie 2 zł wróci w kilka sesji.
Przy 2 zl to ja serdecznie pozdrowię spoleczke sprzedając wszystko co mam bo za długo tu kibluje. Dalem się wziąć na duże kolo wierząc ze będą we stanie szybko sie zreformować ale juz nie wierze ze w ciągu roku od dziś wyjdą na prostą a kurs wróci na poziomy 3,xx
o czym wy mówicie będzie info to nie 2 tylko 20 będzie, na fixach nic nie zrobisz dziwne ze pbg ma setki milionow strat zaksięgowanych i buja się po 30 gr na ciągłych masakra jakas kto i co o tym decyduje nie wie nikt banan gielda
Drobnej mięczarni się trochę widzę zebrało. Nie pękajcie, kto sprzedaje zanim się cokolwiek okaże i to taką drobnicę, co za ludzie. Za 20k można zrobić 1,50...co za dziadowanie.
W końcu ktoś się zabrał za stronę internetową. Mała zmiana na "Realizacjach " a jednak bardziej przejrzyście widać ich dokonania. Jednak ktoś tam jeszcze pracuje:)
i3d to jest jedna wielka ściema stworzona do wyciągania kasy z naiwnych ludzi.... Prezesa za te długi których narobił powinni zamknąć za niegospodarność, a całość zlicytować, pewnie niebawem tak właśnie się sprawy potoczą...
Ten człowiek swoimi obietnicami bez pokrycia (delikatnie mówiąc) zraził do siebie wiele osób. Nie ma honoru nawet przed sądem przyznać się do swoich długów i kombinuje na lewo i prawo jak odroczyć spłatę długów. Wstyd.
Co kogo obchodzi, co kto z nimi chce lub nie chce. Trzeba zaczekać na raport i tyle. Dali by dziady jakieś info obojętnie w którą stronę. Już tyle jestem w plecy, że kilka tysięcy mi różnicy nie zrobi. Męczące to kiszenie...
Co mają Ci napisać? Że się zwijają? To juz każdy widzi. Wystarczy podjechać pod siedzibę i zobaczyć, nikogo tam nie ma, sprzet też znikł. Raport jak zwykle będzie obiecywał góry złota i finalizację rozmów z kontrahentami i znów wykażą stratę, a tak naprawdę szykują się do zwiniecia.