• szczury uciekają Autor: ~sucz [31.50.83.*]
    coś się dzieje,może ze względu na przyszłościowy przekręt uciekł jeden CZŁONEK rn bo boi się odpowiedzialności za ten skup akcji??? mi osobiście to się nie podoba , nadal nie ma akcji za te pp i chyba nie będzie, prezio zawinie kase za swoje i spółka w szambo. a my zostaniemy z papierem. trza by założyć grupową sprawę w sądzie. jak myślicie?
  • Re: szczury uciekają Autor: ~wolny [194.120.84.*]
    Myślę że "życzliwi inaczej" tylko czekają jak hetan odkupi od Raczam'a akcje z serii D poza giełdowym obrotem, a jednocześnie nie dopuści do obrotu akcji z PP. "Życzliwi inaczej" będą smarować do KNF maile i w takim przypadku KNF znajdzie kilka paragrafów na hetana. Jak się czyta fora bankiera na spółkach patro to tych "życzliwi inaczej" co dali się wyleszczyć jest sporo

Dlatego myślę że Kierzkowski nie dopuści do takiej sytuacji że odkupuje akcje od Raczam'a i jednocześnie nie dopuszcza reszty akcji z PP do obrotu. Myślę że jest świadomy że na 99% KNF zajmie się takim przypadkiem.

Dlatego uważam że akcje z PP muszą być dopuszczone do obrotu jeśli chcą odkupić papier od Raczama, no chyba że Kierzkowski pojedzie totalnie po bandzie i będzie liczył że nikomu nie będzie się chciało to zgłaszać, ale to mało prawdopodobne jest, no myślę że nawet osoby które nie mają akcji hetana mogą to zgłosić do KNF'u z czystej "życzliwości"

• Re: szczury uciekają Autor: ~komar71 [5.172.234.*]
    HETAN TECHNOLOGIES SA (20/2017) Nabycie akcji własnych Spółki
    Raport bieżący 20/2017
  • Re: szczury uciekają Autor: ~komar71 [5.172.234.*]
    HETAN TECHNOLOGIES SA (19/2017) Przedterminowy wykup Obligacji
    Raport bieżący 19/2017
  • Re: szczury uciekają Autor: ~zniewolony [80.234.187.*]
    ALE WALEK TYKO POWINSZOWAC .....BRAWO PREZES....
    to teraz tylko obserwować tą spółkę, może to być ciekawy przypadek. W obecnym układzie politycznym KNF jest bardziej ochocza aby się wykazać ....
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Franek [5.172.255.*]
    a ja pytam gdzie jest KFN w przypadku JSW akcje z 9zł. na prawie 100zl. - to jest kpina gdzie jest KFN
    Dnia 2017-08-24 o godz. 12:59 ~Franek napisał(a):
    > a ja pytam gdzie jest KFN w przypadku JSW akcje z 9zł. na prawie 100zl. - to jest kpina gdzie jest KFN

kpina jest to co piszesz, jak nie wiesz dlaczego jsw tak rośnie to zobacz jak w tym czasie rosły ceny węgla....
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Kaczoreks [83.18.97.*]
    Można by zapytać gdzie był KNF jak PBG rozgrywano. co do hetana to tu jeszcze będzie ciekawie, a KNF nic nie zrobi, warto obserwować :), Pozdrawiam
  • Re: szczury uciekają Autor: ~baca [83.7.170.*]
    Pisałem już ,że tak zrobią. Krzak raczam zarobił na tej transakcji 570 tyś zeta , a leszcze dalej nie mają papierków w obrocie. Banda złodziejska na tej naszej bananowej. !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Hillela [90.27.33.*]
    Jak sama nazwa Hetan kto czyta od tyłu to wie o co chodzi
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Pier [159.205.72.*]
    Zrobia tak jak spisem wyprowadzili już kasę ze spółki poprzez sprzedaż całego pakietu spółce zarobili pół bańki a akcji nie dopuszczą do obrotu bo po co widocznie maja problem bo żeby dopuścić musza być po 10gr a to nie możliwe i następny komunikat będzie że Kierzkowski zrezygnuje z Prezesostwa i powiadomi że dokumenty spółki sa przechowywane gdzieś tam Tak się robi interesy i okrada ludzi BRAWO PIS bis
  • Re: szczury uciekają Autor: ~baca [83.7.79.*]
    No i po co piszesz " brawo PiS bis " ?? , niech spróbuje tak zrobić , to z mamra nie wyjdzie do końca Życie. Już Ziobro zaczął działać i też zajmą sie wieprzami : patro i innymi. !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: szczury uciekają Autor: ~akcjonariusz [89.71.205.*]
    A więc taką otrzymałem odpowiedż z KNF / na piśmie / dotyczącą notowania Praw Poboru ;
    Piszę to co istotne.

Cyt ;Odnosząc się do podnoszonych przez Pana wątpliwości wskazać należy,iż w ocenie Urzędu KNF w zakresie notowań prawa poboru oraz szczegółów związanych z notowaniem akcji, słuszne wydaje się zwrócenie do GPW w Warszawie S.A. jako organizatora rynku ASO.

Podpis Naczelnika itd.
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Kris [79.129.56.*]
    Czegoś tutaj nie rozumiem w tej odpowiedzi KNF.To znaczyco !? Że NC nie podlega kontroli KNF.Wolność Tomku w swoim domku.To co wtedy oznacza nazwa Komisja Nadzoru Finansowego !? NC nie nadzorują !? To kto to nadzoruje !? Cyrk !
  • Re: szczury uciekają Autor: ~baca [83.27.47.*]
    Ta banda nierobów z KFN nie ma pojęcia co się wyprawia na NC , ale jak wybuchnie jakaś afera będą skamlać ,że oni już interweniowali gdzie trzeba . Q.... co za kraj !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Alik [94.254.133.*]
    To chyba jasne że GPW.
  • Re: szczury uciekają Autor: ~PATROWICZ [94.254.152.*]
    JA MAM ICH W GARŚCI
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Hillela [90.27.33.*]
    prawda taka muszą skupić akcje to za dołowali po to żeby skupić z ulicy za grosze potem pokażą ile są wart
  • Re: szczury uciekają Autor: ~Pier [94.5.134.*]
    wiedzę że mój wpis z 25 sierpnia się sprawdził No cóż ostrzegałem Wg mnie cały NC jest służy do okradania ludzi dlatego nie gram już od ponad roku na spółkach śmieciowych Liczą się duże płynne  spółki gdzie w każdej chwili można uciec w razie korekty na których zarabia się po 1=2% dziennie i to starczy .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.156.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HETAN 0,00% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.