awarie , problemy z logowaniem .....oczekiwanie na zalogowanie i komunikat , że za długi okres oczekiwania, inne aplikacje w tym czasie działają. A co najgorsze to każda próba, której rezultatem jest ww. komunikat traktowana jest jako nieprawidłowe logowanie ...3 błędy z wiadomo czym się kończą. A już dodzwonienie się na infolinię DM graniczy z cudem. W konsekwencji brak dostępu do rachunku i potencjalne straty........PRZESTRZEGAM INNYCH
w dalszym ciągu nie działa.... istnieje formalna możliwość wniesienia do DM roszczenia o odszkodowanie z tytułu strat spowodowanych długotrwałym brakiem dostępu do rachunku?
Po tej awarii wyparowała mi cześć akcji z rachunki zwyczajnie miałem akcje a teraz czesci walorów nie mam jakbym ich nigdy nie kupił są to ostatnio kupione akcje co oni robią otworzyli to z jakiejś kopi bezpieczeństwa sprzed kliku dni bałagan straszny mają czy komuś też znikneły akcje ?
To było do mnie ? dlaczego obrażasz dzwoniłe do DM twierdzą ze dopisują teraz akcje recznie do rachunków moze być niezły bajzel bo miałem zlecenia spezedaży co z nimi ?
To już kolejny raz BZWBK serwuje klientom takie G! ale dla mnie ostatni, powoli wyprzedaję akcję i przeniose się do innego DM. Do tego ani poacłuj mnie w dupę ani przepraszam.....mimo, że odcinają mnie od usługi za którą płacę!