Oj coś czuje że już chyba się nie podniosą i teraz jest tylko jeden słuszny kierunek... w dół. Rynek zweryfikował. Obstawiam że do świąt będzie 0.01zł.
Jazda w dół, ciekawe co szefowie zaradzą. Celowo nie nazywam ich prezesami bo prawdziwi prezesi już dawno by mieli pomysły na wyjście z tej sytuacji. Słuchajcie Jadzi, do końca roku będzie 0.01.
jadzia, jak sprzedałaś bo nie warto trzymać to tym bardziej nie powinno ci się chcieć tutaj pisać! chyba, że jadzia sprzedała i teraz zaklina, żeby miała rację, że sprzedała. Uważasz, że nikt, naprawdę nikt, nie jest zainteresowany objęciem pakietu większościowego tej spółki? Pamiętaj o instytucji, która już siedzi w akcjonariacie i o nowych funduszach na inwestycje... Może wypalą te brandy dla mbanku albo któraś z firm growych będzie chciała mieć "VR"?
Heee kolego widać że ty nic o vr nie wiesz.. jakie firmy growe będą chciały mieć vr? Z kim? Z i3d? Co oni mogą.... B. Please wszyscy już dobrze wiedzą jak trzeba robić biznesy z i3d. Najlepszą opcją jest ich nie robić
Dnia 2017-08-29 o godz. 22:03 ~Jadzia napisał(a): > Heee kolego widać że ty nic o vr nie wiesz.. jakie firmy growe będą chciały mieć vr? Z kim? Z i3d? Co oni mogą.... B. Please wszyscy już dobrze wiedzą jak trzeba robić biznesy z i3d. Najlepszą opcją jest ich nie robić
firmy "growe" ustawiaja się w kolejce do I3D, żeby kupić ich technologię
Ty tak na serio? Google??? Poprawiłeś mi humor na cały dzień. Co do zainteresowania spółką to raczej urząd skarbowy, ZUS, PIP i reszta osób, których "prezesi" zrobili na szaro.
Ciekawy jestem po ile nasi fachowcy i wyrocznie giełdowe kupowały I3D? Gdybym ja kupił na debiucie po 6 też bym chodził sfrustrowany ale żali na forum już bym nie uskuteczniał..Nie pieję z zachwytu na wyczynami zarządzających ale na NC są dziesiątki gorszych i mniej perspektywicznych spółek niż I3D