To koniec, dziękuję można się rozejść. BIOMAXBIOMAX SPÓŁKA AKCYJNA00003580515833102810221029805KRSPOMORSKIEGDYNIAGDYNIA81-451GDYNIAAL. ZWYCIĘSTWA96/98D4.3202.06.2010aktywnyNIE jest zarejestrowany jako podatnik VAT
Na WAT to Ty możesz jeszcze iść bo na naukę nigdy nie jest za późno. To z tego że spółka nie może wystawiać faktur czyli nie ma przychodów. Nie ma przychodów nie ma pompy. Pomogłem?
Dnia 2017-08-29 o godz. 10:01 kowal2200 napisał(a): > Na WAT to Ty możesz jeszcze iść bo na naukę nigdy nie jest za późno. > To z tego że spółka nie może wystawiać faktur czyli nie ma przychodów. Nie ma przychodów nie ma pompy. Pomogłem?
kowal dziadku drogi, żeby była pompa na gpw nie muszą być dochody ani przychody wystarczy że odwieszą i się zacznie bo są firmy kture skupują takie upadłe spółki, nawet takie co nic nie mają i są zadłużone, a po co ? to se poszukaj w internecie. tylko dlatego to jeszcze jest zawieszone a nie wykluczone, bo ktoś już ma to obiecane. ale to dla dziadka za trudne tematy.
Bez problemu ta spółka będzie z powrotem notowana, kwestia czasu. Tak jest to trup na krawędzi ale z racji obszaru działalności i miejsca będzie reanimowany, możliwe że przejęty.
Dnia 2017-08-30 o godz. 10:05 ~bim napisał(a): > Bez problemu ta spółka będzie z powrotem notowana, kwestia czasu. > Tak jest to trup na krawędzi ale z racji obszaru działalności i miejsca będzie reanimowany, możliwe że przejęty.
"mam nadzieję, że" zabrakło tego najistotniejszego założenia :) W przeciwnym razie twoje zdanie to pobożne życzenie. A ten "obszar działalności" to przyśnił ci się w nocy. Już dawno pisałem, że informacje z raportów o "rynkach zagranicznych" na których emitent prężnie działał ( podobno ) winny być zweryfikowane przez baranów z nadzoru, ale ci nawet palcem nie kiwnęli. Zauważyłem, że coś drgnęło w temacie, i barany z nadzoru czują, że nie tylko w przypadku tego emitenta ale dziesiątek innych sprawy potoczyły się zbyt daleko w mroczną stronę i chłopstwo z nadzoru zaczęło nieco baczniej przyglądać się wałkarzom. Dlatego o powrót do notowań nie będzie łatwo.
marzycielu drogi, a kto spłaci niby obligacje i po co miałby to robić? zejdź na ziemię. To koniec, nadzór tego znów nie dopuści bo nie ma ku temu ŻADNYCH podstaw. Chyba, że na "rynkach zagranicznych" tak jak pisze 12345