Linia produkcyjna Peixin z pełną serią obsługi została zaprojektowana z prędkością 300 metrów / min. Maszyna może produkować trójwarstwową folię PE, ściereczkę, włókninę lub pięciopiętrowy materac (materac PE, tkanina w dół, ściółka puszysta, górna tkankę, włókninę) i materac zwierzęcy z dużą prędkością w zależności od wytwarzania upraszanie. Linia produkcyjna osiąga wysoki stopień automatyzacji dzięki wbudowanym systemom oprogramowania i interfejsom przyjaznym dla użytkownika, który gromadzi kluczowe dane dla usprawnień operacyjnych i usprawnia procesy instalacyjne dla techników. Dostępne są opcjonalne systemy testowania wielkości i wizualizacji.
I firma na którą JAN kiedyś zwracał uwagę, która robi te wszystkie maszyny pod nazwą ZHEIXIN logo Peixin. Zatem mamy potężna grupę kapitałowa. Pytanie czy oni te wyniki konsolidacja w pełni?
http://zhexin.en.china.cn/selling-leads/
Ja tu widzę 30 zł do końca roku,ale po scaleniu gniota.Wyniki będą bardzo dobre,firma się prężnie rozwija,zero kredytu,kupa środków własnych ,ale tą firmą nie grają.Jedynie obiecana dywidenda i spekuła może rozkręcić to ścierwo.
A ja tu widzę oszołoma Andrzeja, który produkuje raporty gniota , bo sam gniot tego nie robi, bo ma to głęboko w d....ie. Jeżeli chodzi o raport finansowy to lepiej niech go podadzą , bo zakończą swoją przygodę z naszą bananową giełdą tak jak Fenghua i JJ Auto - inne chińskie wynalazki, które były i się zmyły.
Ja bez emocji z przyjemnością czytam informacje jakie tu wklejacie. Wydaje mi się że spółka powinna być wyceniany na conajmniej 10 PLN i ja poczekam az do tego poziomu dojdzie a zarobione pieniądze wydam na wycieczkę do Australii