• Jak przewidywania Autor: ~kurt [195.205.45.*]
    jw
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~qumak [185.44.174.*]
    może QUMAK SA?
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~kurt [195.205.45.*]
    QUMAK W końcu powinien się odbić może coś z tego być ostatnio zaryzykowałem z Hyperionem i się udało przez trzy dni po 30% zwyżki aż do wczoraj.
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~dron [89.77.10.*]
    czas LARKA nadchodzi
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~maks [128.199.129.*]
    Dnia 2017-08-23 o godz. 09:42 ~dron napisał(a):
    > czas LARKA nadchodzi

czas larka to się skończył jakieś 3 lata temu, nie mam nic więcej do powiedzenia bo szkoda słów.
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~dron [89.77.10.*]
    można zawsze pozbierac spółkę i po taniości przejąć kontrolę
    odbije gdy pozbierają od drobnicy
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~Newer [195.47.201.*]
    Ktos musiałby mieć bardzo konkretny pomysl na te firme i swietne finansowanie.Ten dług sam się nie spłaci a konkurencja czyni działanie larka nierentownym.Musialby się zdarzyć cud.Przy czym cud na akcjach to nie to samo co cud w realnym biznesie o ten pierwszy jednak trochę latwiej.
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~xiang [185.89.251.*]
    Never , jak myslisz będzie tu kiedys te 3 zł ? mam te akcje od 3 lat, strata 80% tak sie zastanawiam czy nie sprzdac na ewentualnej "podbitce" o 100 % o ile taka nastapi , bo z tego co widze to nie ma perspekyw na lepsze
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~Never [178.36.2.*]
    masz cene 50 gr ile musi pojsc zeby skoczyc na 3 zl.6 krotne przebicie 6 *50 grosze .Mozliwe tylko w teorii.Byc moze nie za Twojego zycia.Jak mowia nadzieja umiera ostatnia.Mowia tez nadzieja matka glupich i to chyba blizsze prawdy wtym wypadku.
  • Trzeba jasno powiedziec Autor: ~Never [178.36.2.*]
    polska gielda od wielu lat jest maszynka do dymania malych graczy przez duzych.Jedynym ratunkiem jest scisly ustawiony stop loss na akceptowalnej stracie i uciekanie z pozycji.Co sie bedzie dalej dzialo z firmajak widac na zalaczonym obrazku i wielu innych Bog jeden wie.
  • jasno pomyśleć Autor: ~dron [89.77.10.*]
    przykład JSW, teoretycznego bankruta, pokazuje, że wzrost kilkukrotny jest możliwy - ale nie zamierzam prównywać tych spółek w żaden sposób
    jesli potrzebujesz tych pieniędzy to oczywiście zamknij temat, a jeśli nic to nie zmienia, to zobacz - na walorze mamy skrajny pesymizm.
    Cenowy dół.

• Re: jasno pomyśleć Autor: ~Never [178.36.51.*]
    No to pomysl jakie firmy porownujesz co rozni te firmy od siebie .Pytanie za 100 pnkt porownanie z kosmosu ale ok wszyscy niech pomysla skoro padl pomysl.

Twoja perspektywa jesli kupiles po 50 gr jest skrajnie inna niz zludzi ktorzy brali po 3 zl czy nawet po zlotowce.Namawianie ich w tej chwili na zakup to szalenstwo ,ci ludzie nie maja juz ani kasy ani ochoty na zabawy gielda.Spekula moze puscic kurs jeszcze raz na 1 zlotowke dla nich to nic nie zmienia.
  • Re: jasno pomyśleć Autor: ~wiesiek [192.162.242.*]
    Dnia 2017-08-28 o godz. 09:36 ~Never napisał(a):
    > polska gielda od wielu lat jest maszynka do dymania malych graczy przez duzych. Jedynym ratunkiem jest scisly ustawiony stop loss na akceptowalnej stracie i uciekanie z pozycji.

Trafiłeś w sedno panie kolego z tym "stop - losem" , też się kiedyś przejechałem i straciłem prawie wszystko, teraz jak coś kupie i leci w dół to tne na poziomie minus 15/20 % i nie ma że boli, pozostałe 80-85% kapitału daje jeszcze całkiem niezłe pole manewru
  • Re: jasno pomyśleć Autor: ~dron [89.77.10.*]
    Dnia 2017-08-28 o godz. 17:48 ~Never napisał(a):
    > No to pomysl jakie firmy porownujesz co rozni te firmy od siebie .Pytanie za 100 pnkt porownanie z kosmosu ale ok wszyscy niech pomysla skoro padl pomysl.
    >
    > Twoja perspektywa jesli kupiles po 50 gr jest skrajnie inna niz zludzi ktorzy brali po 3 zl czy nawet po zlotowce.Namawianie ich w tej chwili na zakup to szalenstwo ,ci ludzie nie maja juz ani kasy ani ochoty na zabawy gielda.Spekula moze puscic kurs jeszcze raz na 1 zlotowke dla nich to nic nie zmienia.

- tylko, że ja nie namawiam do uśredniania w dół, w ogóle nie namawiam.
    Moja perspektywa jest inna, szukam upadłych okazji. Rozważam m.in. LARKA, zakupiłem, czekam i wymieniam myśli, obserwacje. Starych inwestorów optyka jest kompletnie inna, czekają na dawne poziomy, ale to stan umysłu, skutki porażki i braku cięcia strat, - normalne i każdy to przechodził. Nowy inwestor wchodzi po 50gr z perspektywą 1,2 zł - 1,5 zł.
    zaklinanie,że nie bedzie jak dawniej - 3 zł, nie ma sensu.
  • Re: Jak przewidywania Autor: ~pytia [87.206.111.*]
    czekać - wkrótce cierpliwość będzie nagrodzona
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.