Podpuścić, napompować i wywalić. Większość z was jest ofiarami :) Nie raz jeszcze zostaniecie ograbieni z kasy. Bo inwestujecie w nic nie warte spółki śmieciowe. Spólki które nic nie zarabiają, generują straty i tylko emitują nowe akcje. W listopadzie w raporcie kolejne 2 mln zł strat - zakład ?
ten facet przypomina mi te rybki, ktore w kurortach skubia wczasowiczom nogi. Rybki tego nie wiedza .To ich zajecie .Taki posilek z cuchnacych filecikow. Mozdzki rybek nie sa za wielkie.Nie wiedza ,ze to akwarium,skad te nozyska pochodza. Skubia. Nie wiedza tez ,ze dla wlascicieli tych nog to tylko laskotki. Nie wiedza tez ,regolarnie zawartosc tych akwariow jest wylewana zazwyczaj do sciekow. Taki juz los niektorych rybek
I ty myślisz, że te twoje pierdoły w jakikolwiek mnie wzruszają ? Możesz sobie wypisywać co chcesz. Nie zmieni to niczego. Bo PILAB prawdopodobnie nie znajdzie finansowania i zostanie spółką groszową. Całą sztuka jest teraz wyprzedać te akcje najdrożej jak się da w przeciągu 2 - 3 kwartałów, Może jeszcze ktoś się nabierze na forumowe pierdoły :)
Ja nic nie mysle,poniewaz takich wrzaskliwych cieniasow na tych forach jest na peczki. To ty myslisz , wydaje mi sie, ze twoje przynudzanie kogokolwiek wzrosza.Miast sie powtarzac zrob Kopie i wrzucaj 5x dzienie bedzie malo roboty a duza satysfakcja
nie przesadzaj, księgowa wartość to 8pln na akcję, 4zł to będzie wartość księgowa ale za dwa kwartały jak nie uzyskaja co najmniej kilku innych kontraktów niz podpisane do dzisiaj, mam nadzieje że do tego nie dojdzie :) bo potem to równia pochyła
wczoraj ktoś kupił kilkdziesiat akcji wiec dzisiaj myslałem , że pójdzie do góry więc wystawiłem zlecenie kilkadziesiat do sprzedaży ale cienko to widzę wczorajszy wyskok to była tylko zacheta do kupowania
Dżizasie, ale nudy na kursie. Muszą zmienić półkę, bo po tych cenach nie ma żadnego ruchu na akcjach .... jakiś komunikat by się zdał, żeby wyrwać notowania z marazmu.
Mnie te poziomy wogóle nie interesują. Stwierdzam tylko fakt.
Swój pakiet mam i mi wystarczy :) natomiast cena zbycia to hmmm .... minimum trzy cyfry i perspektywa 3 - 5 lat. Więc jak sens miałby taki zakład? : D
Pozdrawiam.
znalazlo sie dwoch domoroslych inwestorow i prowadza dialogi na cztery nogi. O tym ,ze podobno jest hossa na wig 20 dowiedziales sie wczoraj z gazety.? Wszedles tez ostro wczoraj? nie zdziwil bym sie. Ta pseudo hossa na wigu 20 to pompa..jezeli dotrze do zagranicznych fundow (bo to one pompuja) co mowila dzis Merkel ,to z hossy pozostanie zapach palonych gum. przynudzacie w dalszym ciagu niemilosiernie... obracac tysiacem papiera w te i wewte groszolapiac imponuje na trzepaku blokowiskowym pozatym..nie rusza juz nikogo
Hejka słuchaj to nie moja wina że spada, ja staram się być obiektywny , na dzisiejszy spadek nie miałem wpływu, nie ma co sie tak denerwować, po prostu spółka jest słaba , a ty podjąłeś złą decyzję, nie wiń mnie za to
Na aktualnej hossie na WIG20 jeszcze sporo zarobisz w przeciwieństwie to PILAB. Tutaj wyczekujecie sensacyjnych informacji po których kurs skoczy na chwilkę o 5%. Jak inwestujesz 5 tyś zł to może ci się nawet uda te akcje odsprzedać z zyskiem. Tymczasem na WIG20 akcje robią po 100% zysku w spokojnym systematycznym trendzie wzrostowym. No ale już nie długo, jeszcze 5 kwartałów, skończy się kasa i będziecie wolni. A nie, przecież jeszcze latami na forach siedzą po bankructwie czekając na wznowienie notowań perełki :)
Ziutek ,kreujesz sie na ynvestora i serwujesz fakty po faktach.Odgrzewane kotlety. Nuda. Jezeli jestes taki ogier...podaj twoje papiery: ilosc ,zarobek itp.to moze pogadamy teoretykow z piecioma papierami to ja znam wielu.. oczywiscie nie pojdziesz na to ..no bo..i tu tysiac argumentow.. przynaudzasz..warto pisac do tych 4 ludzi ,ktorzy to czytaja?
Jak widać, jednak moja ocena sytuacji jest trafniejsza niż twoja. Kurs będzie zmierzał w kierunku wartości księgowej. A z czasem spółka stanie się spółką groszową, Bez zysków nic z tego nie będzie. A zarząd nie potrafi wygenerować zysków od 2012 roku.