Po długiej konsolidacji nastapiło odbicie.Niedawno ten papier latał po 1,50zł.Papier mocno przeceniony ale sytuacja mam nadzieje sie zmienia i teraz będzie tylko góra.Moim zdaniem papier powinien latać w okolicach 60gr.
a jak jutro urośnie tylko 3%,to będzie dobrze?,widać po ostatnich sesjach jest zbieranie to 1mln papiera z rynku,emisja była niewypałem bo tylko sprzedali akcji za 500 tys zł, a ludzi porządnie wystarsyli tych cokupowali w przediale 23-30 gr, tak naprawdę minox tego objłął za 150tyśzł areszta 350tyś zł,przy dobrych wynikach firmy i rosnących zamówieniach ta spółka wróci na poiom30-40 gr,aktowie może i na 1 zł
Dnia 2017-08-21 o godz. 20:59 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-08-21 o godz. 20:55 ~Ari napisał(a): > > pomału madralo.nie mondruj się tak.Cierpliwosci ...Akcje są zbierane... > > nie ma co dyskutowac z nim zeszmacil cale forum mtrans;))))
Zeszmacili całe forum wypisujący bzdury do kwadratu czego najlepszym przykładem jest tytuł tego wątku. Zarówno ci co pisali o kursie 11 a nawet 5 gr jak i ci co pisali o 60 gr" do końca miesiąca" bez żenady produkują nadal swoje urojone wyobrażenia o kursie. Oczywiście rozumiem że nie podoba im się nie to że się pomylili w swoich wziętych z sufitu ( a raczej ze swojego chciejstwa ) poziomach ale to że ktoś ośmielił się to zauważyć i im wytknąć. Ja nie naganiam ani na spadki ani na wzrosty.