Dnia 2017-08-17 o godz. 10:20 ~Wiaderko napisał(a): > Czekam przy 26 groniach
czeka byś zebrał podbierakiem "perełkę" targujesz się o 1-2 gronie milionerze? :)) jacyś dziwni chyba są nie sądzisz? http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=9420&zl=V jeszcze szczęśliwsi pewnie będą jak odbiorą niedługo swoje pp a mniej szczęśliwi oddadzą po ile? przekonamy się :>
Dnia 2017-08-17 o godz. 15:05 ~Osa napisał(a): > Aleś zarobas na tych klasztornych frendzlu i tak so 7miu
Ja jeszcze nie zarobiłem, ale zarobie. Bo chyba Ci się coś w tej główce pokiełbasiło, ja nie naganiam żeby sprzedać komuś nic nie warty papier tylko oznajmiam że jest promocja która wiecznie trwać nie będzie. Ogarniasz temat czy tracisz wątek?
Zaplanowana emisja akcji serii F i G nie doszła do skutku, bo kurs jest za niski i nie ma komu pchać towaru. WKM oddała papier na styczniowo- lutowej górce, zarobiona po kilkaset %. Niedawno WKM sprzedało poza obrotem prawie 1,5mln akcji. W czyje rączki wpadło tyle papiera i po co?
Dnia 2017-08-17 o godz. 16:33 ~konik_polny napisał(a): > Co na to wszystko KNF?
chodzi ci o uchylenie się od odpowiedzi spółki na pytania drobnego akcjonariusza z Walnego? osobiście sądzę że gość sporo popłynął i "odpowiedź" spółki nie omieszkał wysłać do KNFu ja bym tak zrobił