Dnia 2017-08-16 o godz. 11:34 ~Osa napisał(a): > Jak ja to lubię jak płaczecie im was więcej tym mi z tym lepiej płakać inwestory > > Dawać mi tą makuliaturę frendzle
to już nie interesujesz się kolejną emisją? zawsze byłeś na bieżąco z tematem ;)) https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gdzie-te-gry-pytam,22786235.html
nie ma że boli lesiu kupiłeś wyj wyjcu teraz taki cwany zawsze prędzej czy później każdego "kozaka" to czeka buhahaha no dalej bzyq zachęcaj zachęcaj bo coś cienko się starasz
Dnia 2017-08-16 o godz. 12:05 ~Osa napisał(a): > U mnie srednia 0.228978854 > > Płaczesz czy żalisz?
i po tym właśnie poznać ugotowanego na papierze lesia na marginesie jak nawet to prawie 100% powyżej wartości księgowej buhaha dalej osa dalej pośmiejemy się
Dnia 2017-08-16 o godz. 12:51 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-08-16 o godz. 12:05 ~Osa napisał(a): > > U mnie srednia 0.228978854 > > > Płaczesz czy żalisz? > > i po tym właśnie poznać ugotowanego na papierze lesia > na marginesie jak nawet to > prawie 100% powyżej wartości księgowej buhaha > dalej osa dalej pośmiejemy się
jedna osoba jak do tej pory zwróciła na to uwagę bravo Ty!
Płakać frendzle teraz w kolejce sie ustawiajcie....
I poklepywać sie po pleckach-> to lubię BRAWO WY...
buhahah
U mnie w portfelu 567 352...zbieram dalej .... buhuhuh
chapać dzidę
Dnia 2017-08-16 o godz. 16:15 ~Osa napisał(a): > Płakać frendzle teraz w kolejce sie ustawiajcie.... > > I poklepywać sie po pleckach-> to lubię BRAWO WY... > > buhahah > > U mnie w portfelu 567 352...zbieram dalej .... buhuhuh > > chapać dzidę
fakt widzę tłumy http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=9420&zl=V tylu chętnych do pozbycia się "perełki" ? fajne cyferki wbijasz no cóż szykuj 100k na prawa poboru serii G ja poczekam na mniej zainteresowanych nową emisją którzy je oddadzą znacznie poniżej 15gr pp chyba nigdy nie miałeś i nie wiesz jak to wygląda co koluniu?
wess to sprzedaj i kup sobie ziemie. nie pasujesz tutaj. zenujace teksty, brak konkretow.. spekulacje siegajace dna. ale i tak zycze powodzenia, bo sam mam kilka papierkow i jestem szczesliwy. :P
Dnia 2017-08-16 o godz. 15:42 ~ziutek napisał(a): > Aby mieć wzór, trzeba mieć członka rodziny w czymś takim. Czyżby żona cię opuściła i zostawiła taką legitymcję? Czy może siostra....
ziutek więcej dystansu! brak poczucia humoru może być oznaka demencji! bądź to zakupu "perełki" na dość nieatrakcyjnym poziomie wybierasz odpowiedź a czy b ? zwalniam cię z odpowiedzi i tak masz ......... :))
Dnia 2017-08-16 o godz. 11:34 ~Osa napisał(a): > Jak ja to lubię jak płaczecie im was więcej tym mi z tym lepiej płakać inwestory > > Dawać mi tą makuliaturę frendzle