Poczytałem. Większość postów z niesmakiem o kursie. Dlaczego nie korzystacie? Moje uwagi: Dywidenda wyjdzie ponad 10% przy tym kursie, chyba warto się zagłębić. Jest tanio a spółka stabilna. Są zmiany i sam doświadczyłem agresywnej informacji o rozwoju na inne tematy: internet, tv i telefony. Jacobs się zafascynował tym biznesem i na pewno nie będzie sprzedawał akcji przez giełdę. Jak się znudzi lub uzna, że zarabia to sprzeda w całości. No chętni są bo czeka nas konsolidacja i scalanie biznesów bo marże tak spadły, że nie ma miejsca na małe firmy. Nie piszę dalej i tak zaraz ?
Dnia 2017-08-14 o godz. 12:59 ~fab napisał(a): > Netia osratno mocno sie reklamuje- codziennie slysze reklamę w radiu jaki to maja internet szybki - zapewne chodzi tak szybko jak kurs spada
No wszyscy się reklamują. Play też a nie ma nawet swoich nadajników, płaci miliony za reklamę w tv kosztem jakości połączeń i tracę zasięg.
Jaka podnieta? jakie emocje? sygnał był mechaniczny; A odnośnie odreagowania; zgadza się - trend jaki jest każdy widzi, więc tylko gra na odreagowanie; Dopiero pokonanie 3,98 zmieni obraz.
No spada to to Ale ja tu jestem optymistą. Jakub z dywidendy dokupuje akcje. Zjechało trochę i są zawierane umówione wymiany. Zarządzający funduszami zaczynają łapać, że z samej dyw przy tej cenie to 10%. a kurs jest nisko i może sobie poszumieć. Spółka stabilna. Nie ma się co boczyć a przy tych obrotach czasami zmiany są duże.