W piątek kupiłem trochę a dokładnie 8750 i mam juz 16k akcji. Nie ma to znaczenia ile. Po niedzieli będziesz mógł jak każdy kupić po tyle po ile ktoś Ci sprzeda. Takie wpisy pokazują zbyt wiele emocjo bo zes zapakowany wierząc tępo w coś co może się nie wydarzyć. Jak spekula wejdzie to na chwile jak na tej szulernia NC
Współczuję "obranym", tym bardziej że sam o mało co dałem sobie zabrać akcję. (De facto dałem sobie zabrać 2000 szt., ale na szczęście tylko tyle). Teraz to już nie mam wątpliwości, że jedziemy na północ. "Klawo jak cholera Egon !"
A w poniediałek wyprzedaż na wyścigi. Ci co wiedzieli ze raport będzie bez fajerwerków już wciskali akcję w ostatnich dniach tym co liczyli ze tu nagle jakieś mega zyski pokarzą. A tu zonk zyski niby są tam jakie$vsa to dług rośnie z kwartału na kwartał w zastraszającym tempie.
Twoja świadomość na temat tego co ta spółka robi jest co najwyżej mierna pomijając już fakt na czym I kiedy najwięcej zarabia to jak spółka sie zmienia I ewolułuje na przestrzeni ostatnich lat też nie wiesz bo spółki nie znasz nie znasz też możliwość jakie społka w ostatnim czasie osiągneła ani tego jaki cel przyświecał WKM sprzedając część akcji a ja nie będę próbował cię oświecać bo nie mam takiej potrzeby
Dnia 2017-08-13 o godz. 08:19 ~Osa napisał(a): > Twoja świadomość na temat tego co ta spółka robi jest co najwyżej mierna pomijając już fakt na czym I kiedy najwięcej zarabia to jak spółka sie zmienia I ewolułuje na przestrzeni ostatnich lat też nie wiesz bo spółki nie znasz nie znasz też możliwość jakie społka w ostatnim czasie osiągneła ani tego jaki cel przyświecał WKM sprzedając część akcji a ja nie będę próbował cię oświecać bo nie mam takiej potrzeby
to ja cię oświecę twoim własnym postem buhahaha
Dnia 2016-12-26 o godz. 18:04 ~Osa napisał(a): > Co my tu mamy?: > > Dwie emisję których jeszcze nie dopuszczono > > Jedna emisja przed nami > > 3gry które miały być na przełomie września i października a nie ma... > > Całą górę dobrych informacji o grach które się nie urzeczywistnily > > Kolejne info o grach w nowym roku... A co to za gry wogóle ktoś wie??. Gra w węża czy kolejny wiedzmin... pewnie to drugie ewentualnie tetris dla ślepych. > > Informacje o współpracy z Microsoftem Apropo minecrafta czyli Gry w która już nikt nie gra zeby byc szczerym byla poganiana w pakiecie z xboxem na święta wyglądało jak dociiskanie gniota do inmych ciekawych gier > > Eksport to jedyny seksowny kierunek moim zdaniem > > Zuckenberg to coś dla was o maślanych oczach > > Na pewno będzie po 500 za rok brać nie żałować sobie
Dnia 2017-08-13 o godz. 20:55 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-08-13 o godz. 08:19 ~Osa napisał(a): > > Twoja świadomość na temat tego co ta spółka robi jest co najwyżej mierna pomijając już fakt na czym I kiedy najwięcej zarabia to jak spółka sie zmienia I ewolułuje na przestrzeni ostatnich lat też nie wiesz bo spółki nie znasz nie znasz też możliwość jakie społka w ostatnim czasie osiągneła ani tego jaki cel przyświecał WKM sprzedając część akcji a ja nie będę próbował cię oświecać bo nie mam takiej potrzeby > > to ja cię oświecę twoim własnym postem buhahaha > > Dnia 2016-12-26 o godz. 18:04 ~Osa napisał(a): > > Co my tu mamy?: > > > Dwie emisję których jeszcze nie dopuszczono > > > Jedna emisja przed nami > > > 3gry które miały być na przełomie września i października a nie ma... > > > Całą górę dobrych informacji o grach które się nie urzeczywistnily > > > Kolejne info o grach w nowym roku... A co to za gry wogóle ktoś wie??. Gra w węża czy kolejny wiedzmin... pewnie to drugie ewentualnie tetris dla ślepych. > > > Informacje o współpracy z Microsoftem Apropo minecrafta czyli Gry w która już nikt nie gra zeby byc szczerym byla poganiana w pakiecie z xboxem na święta wyglądało jak dociiskanie gniota do inmych ciekawych gier > > > Eksport to jedyny seksowny kierunek moim zdaniem > > > Zuckenberg to coś dla was o maślanych oczach > > > Na pewno będzie po 500 za rok brać nie żałować sobie >
Osa nie gnije na forum bankiera całą dobę osa ma lepsze zajęcia osa lata koło nosa takim leszczyńskim co własnego zdania nie mają I przeanalizować spółki nie potrafią frendzle
Ty potrafisz? No to powiedz co wydedukowałeś geniuszu?
Pewnie nic ciekawego nie powiesz bo z analizą spółek masz tyle wspólnego co uczeń z nauczycielem
Przed nami kolejne zawody, przejecie I produkcja na koniec roku bedzie sie działo.. w 3 kwartale zostanie rozliczona sprzedaż bedzie płacz... tymczasem robie swoje...
Dnia 2017-08-13 o godz. 08:20 ~Osa napisał(a): > Ps na wyścigi to możesz kupę z tatą robić tylko nie zapomnij sobie podstawić nocnika
jak zawsze merytoryczny i pełen profesjonalizmu - jak na ciebie- wpis mistrza giełdowego ....... no co tam chłopaku u ciebie dzisiaj brak audycji bo cisza w eterze? jakiś szczególny powód? .....:))