Dlaczego uważam ze warto mieć w portfelu pakiet akcji hyperion
1.Po pierwsze w ostatnim komunikacie podano ze jest porozumienie z 30% wierzycielami znak ze coś działają 2. Po drugie Główni akcjonariusze nie zmniejszają zaangażowania a wprost przeciwnie zwiększyli i to po cenie powyżej 2 zł . Kurs akcji spadł z 3 zł na 33 gr najniżej w historii spółki z ostatniego dołka na 34 odbił na 51 gr 3. Komunikat mówi o zaskarżeniu umorzenia postępowania sanacyjnego znaczy jak narazie widmo upadłości sie oddala . 4 dodam ze jak sytucja sie wyjasni w pełni i ze jak by chciał coś dodać cośo wykresie świecowym to po ostanim spadku została luka niedomknięta na poziomie 2,17 do 2,42 z czerwca a akcjonariusz nabył powyzej tego rejonu ponad 8 mln akcji.
Logika mi podpowiada by kupić ale kazdy ma swoje do powiedzenia i decyzja należy do niego Mozecie dodawac swoje spostrzezenia za i przeciw tylko merytooryczne
Też, tak uważam, że teraz jest bardzo dobry czas na zakupy tej firmy.
Widać, że spółka chce się zrestrukturyzować i wyjść na prostą skoro chcą zaskarżyć decyzję o umorzeniu sanacji.
Czekamy na rozwój ja mam 70 000 i nie mam zamiaru sprzedać.
Mój Pakiet 103 tys akcji hyperion dobrałem w piątek 30 tys szt czekam na poważny wzrost na zamknięcie luki 2,42zł Jak by nie patrzył ff 3 mln akcji to takich 30 osób jak ja i cena powraca do 3 zł tylko cierpliwi i mądrzy zarabiają.
warto no chyba człowieku pogięło Nigdy ta spółka już nie osiągnie 3 zł Tak jak wszystkie poniżej 30 groszy a koniec 5 gr Ja wszystkich się pozbyłem po 3 zł zdążyłem
Dnia 2017-08-12 o godz. 20:03 ~AleWaŁ napisał(a): > Naganianie na wzrosty nic przecież leo1975 nie kosztuje i wszystko to wbrew zdrowemu rozsądkowi popartemu oczywistymi faktami .
zwłaszcza w sobotę wieczorem:),zaglądnełem tak z ciekawości i zadziwia mnie fakt że ( nie tylko tutaj) sa ludzie,samarytanie co chca człowiekowi pomoc zarobic na GPW:))