MI TO WYGLĄDA NA TO ŻE SIĘ DOGADALI Z WIERZYCIELAMI !!!!!!!!!!! INFO POZYTYWNE DLA KOLEGI POWYŻEJ KTÓRY CHCE TANIO KUPIĆ AKCJE I DLATEGO NAGANIA NA SPADKI PEWNIE NIE !!! TERAZ JUŻ WIEM DLACZEGO GŁÓWNI AKCJONARIUSZE ZWIĘKSZALI ZAANGAŻOWANIE A NIE WYWALALI AKCJE W RYNEK !!!
Wy potraficie czytać komunikaty? Według mnie w poniedziałek otwarcie z luką, albo wcale. Pisałem że w poniedziałek na koniec sesji obstawiam 0.40.....po komunikacie zmieniam zdanie. Obstawiam zamknięcie na poziomie 0,45.
Przypomnę się
Dodam tylko, że w piątek (11-go) dzwoniłem do Sądu (X Wydział Gospodarczy ds Upadłościowych) i uzyskałem informację, że w stosunku do Hyperion nie został złożony wniosek o upadłość. Z kolei na zażalenie postanowienia o umorzeniu sanacji mają 7 dni od doręczenia im pisemnego uzasadnienia (a o takie na pewno wystąpili).
bo zarządca odwołał się i tyle a sąd według nowych przepisów automatycznie przenosi w upadłość jeśli nie widzi że spółkę stać na restrukturyzację Na marginesie sąd na starcie popełnił błąd bo nie powinien zaakceptować wniosku o sanację