• Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustwo) Autor: stagos [185.25.216.*]
    Pani prezes Triton WSTYD
    WSTYD
    WSTYD
    na stronie:
    https://rynekpierwotny.pl/oferty/triton-development-sa/triton-winnica-warszawa-bialoleka-nowodwory-6711/
    znajdziecie taki opis
    Inwestycja Triton Winnica bierze udział w konkursie "Najlepsza Inwestycja 2017" organizowanym przez portal RynekPierwotny.pl. Podziel się swoją opinią, oceniając jej trzy kluczowe aspekty takie jak: lokalizacja, architektura oraz stosunek ceny do jakości. Twój głos może pomóc innym szukającym w podjęciu decyzji o zakupie mieszkania właśnie tutaj!
    Czy to żart??????
    i najważniejsze w ofercie sprzedaży mieszkań na tej stronie
    https://rynekpierwotny.pl/oferty/triton-development-sa/triton-winnica-warszawa-bialoleka-nowodwory-6711/
    firma Triton Winnica publicznie oświadcza ,że wszystkie mieszkania w terminie oddania mieszkań jest następująca informacja

• Termin oddania
    oddane do użytku

są tylko dwie możliwości
    1. Deweloper okłamuje nowych nabywców
    2.Deweloper okłamuje wszystkich którzy kupili mieszkania i mają zawarte umowy deweloperskie w formie aktu notarialnego z terminem 31.07.2017 mówiącym o przeniesieniu prawa własności

Tak czy inaczej Deweloper jest bardzo nieuczciwy kłamie i nakazuje podpisywanie aktów notarialnych w kancelarii notarialnej w Kancelarii Notarialnej Agnieszka Januszko Ewa Szmagalska a prezesem firmy Triton Development jest Magdalena Szmagalska.
    OSTRZEGAM
     Żałuję że dokonałem zakupu mieszkania czekam do 20 sierpnia i składam pismo o definitywne rozwiązanie umowy deweloperskiej domagając się zwrotu od firmy Triton wszelkich kosztów otrzymanego kredytu odszkodowania itp łącznie z zamieszczeniem w internecie i na łamach prasy oraz pisma które osobiście dostarczę do triotona na ul Aldony w Warszawie żądając potwierdzenia odbioru w sekretariacie następnie kopię złożonego dokumentu złożę w Dziale Emitentów, Zespole Prasowym, Kancelarii Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. ul. Książęca 4

jeżeli mój post zostanie ponownie usunięty będę zamieszczał je każdego dnia
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustw Autor: ~Abra [79.184.160.*]
    Też jestem zawiedziony postawą Spółki, ale mówienie o oszustwie na tym etapie postępowania jest jeszcze przesadą. Nie bez kozery jak mantrę powtarzam o wyciąganiu konsekwencji prawnych z opóźnienia i wyrażam niezadowolenie z postawy spółki w zakresie kontaktów (a raczej ich braku) z klientem, ale sugerowanie dokonania przestępstwa na forum branżowym nie jest najlepszym pomysłem. A rozbieżność między prospektem informacyjnym a stanem faktycznym można załatwić w drodze roszczeń z rękojmi. Triton nie jest pierwszy ani ostatni, który zalicza obsuwe, co nie zmienia faktu, że każdy inaczej by pochodził do sprawy, gdyby napisali wprost, jaka jest rzeczywista przyczyna opóźnień, i że postarają się to klientom jakoś wynagrodzić. Najlepiej w gotówce :) Niestety, prawo umożliwia deweloperowi spóźnienie o 120 dni, jest to głupie, ale winę za głupie przepisy ponosi ustawodawca.
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne Autor: ~dzizaz [89.64.17.*]
    czlowieku stagos opanuj sie zamiast pisac glupoty. nie ma to ani sensu ani logiki. usiadz i ochłoń. co ma jakis konkurs robiony przez spolke PropertyGroup do Tritona? idz żal sie redakcji RynkuPierwotnego ze robi sobie taki konkurs i proponuje takie kandydatury.
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustw Autor: ~Oszukany [178.37.246.*]
    Jak zakończyła się Twoja sprawa z Triton?
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustw Autor: dynia72 [31.60.62.*]
    teraz cieszy się, że wtedy kupił i żałuje, że nie kupił od razu 3 kawalerek tak mu ceny tam wywindowano.
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustw Autor: ~oxy [77.253.177.*]
    Zawsze się znajdzie jakiś klient co mu wszystko nie pasuje 1 na 100. Ale pamiętajmy ze wskaźniki c/wk =0,15
  • Re: Nie wiem czy się śmiać czy płakać(dotyczy Triton i publiczne oszustw Autor: ~Atos [94.172.132.*]
    Jakieś TFI mogło by wejść to i głośniej by się zrobiło.
[x]
TRITON 13,75% 3,64 2026-04-15 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.