Spółka z dużym potencjałem. Instal ma duży majątek działki , sprzęt , deweloperke , spółki córki miedzy innymi Frapol ktory tez ma ogromny potencjał a sama jego wartość rynkowa jest spora. Kurs obecny jest bardzo nie dowartościowany biorąc pod uwagę wartość aktywów firmy
Dnia 2017-08-14 o godz. 08:19 ~Piter napisał(a): > Spółka z dużym potencjałem. Instal ma duży majątek działki , sprzęt , deweloperke , spółki córki miedzy innymi Frapol ktory tez ma ogromny potencjał a sama jego wartość rynkowa jest spora. Kurs obecny jest bardzo nie dowartościowany biorąc pod uwagę wartość aktywów firmy to nie jest jazda figurowa gdzie liczą się wrażenia artystyczne,twarde fakty wyniki ,jeszcze raz wyniki na razie jest wtopa na Frapolu.
zobacz sobie na przepływy finansowe są bardzo duże , przy tak dużych przepływach na Frapolu strata bardzo łatwa do odrobienia Majątek i potencjał firmy jest bardzo duży
Może faktycznie po wynikach będzie duży wzrost,główny akcjonariusz cały czas powiększa pakiet akcji,myślę że na sprzedaży mieszkań zrobili dobry wynik ,no ale czas pokaże?niestety na naszej GPW praktyczne na małych spółkach obrót tragiczny ale zarazem w przypadku zaskoczenia pozytywnego kurs potrafi eksplodować.
Dnia 2017-08-11 o godz. 13:26 ~alpinista napisał(a): > Niżej już nie będzie na razie spółka w cieniu zainteresowania inwestorów ale po wakacjach kierunek jeden 20 zł. Czas się instalować .
Dnia 2017-08-11 o godz. 13:26 ~alpinista napisał(a): > Niżej już nie będzie na razie spółka w cieniu zainteresowania inwestorów ale po wakacjach kierunek jeden 20 zł. Czas się instalować .
Jutro nie podbijajta na otwarciu tylko walta od razu z grubej rury ,bo nie zdążycie wywalić przed raportem ! Potem kilka chwalebnych wpisów i znów walta. Bo jak wieta po raporcie to już będzie tragedia !