Miłosz , - Twoje zażalenie poskutkowało i wznowiono postępowanie - właśnie otrzymałem postanowienie z prokuratury. Może w końcu złodzieje odpowiedzą za swoje oszustwa.
Postępowanie zostało tylko zawieszone na czas zbadania sprawy przez Biegłego. Wiec zaskarżenie zawieszenia postępowania nic dało, bo i tak byłoby ono wznowione. Bicie piany frustratów nic więcej... w szczególności wyzerowanego miluha - Miłosza
Bicie piany powiadasz.Rozmawiałem na temat zakresu prac biegłego ale w takim razie wystąpię z pismem o poszerzenie zakresu na inną spółkę oprócz PMI.Ponadto jak forum czyta Pan Z.M to mam do niego sugestie aby w kwestii srebrnego przedmiotu zgłosił wniosek o ściganie jako pokrzywdzony.To mała rzecz a diametralnie zmieni bieg sprawy.Może i nic z tego nie będzie ale spróbować można. Rozważanie Tadka-Jest możliwe że wszystkim się upiecze całkowicie albowiem było rozważanie św.Faustyny że pewnego razu poprosiła Jezusa aby na jej prośbę wszyscy co tego dnia zakończą bieg życia poszli do nieba.Mimo słów -nie wiesz nawet o co mnie prosisz prośba została spełniona.Ale na to nic nie poradzimy -siła wyższa. Żeby być rzetelny choć prorgam TV dawno temu był to napiszę że powiedziałem kiedyś miluhowi że dobrze ze gruby nie pojawił się w studio bo zmiażdzyłby wszystkich inteligencją. Odnośnie programu to były zapowiedzi dalej odnosnie GPW ale odnoszę wrażenie że jak za reportaż bierze się kwotę X kręcąc o GPW a identyczną kwotę X kręcąc o jakichś innych małych sprawach to rozumiecie o co chodzi.Giełda to temat niszowy.Liczę że Morawiecki powoła komisję ds VAT
Jak to ruszy , to grubemu , majtasowi i rogaczowi miny zrzedną . Za wyłudzenia VAT-u , Mateusz się za gn.....ojków weźmie. Grubas ma jedyna szanse na polubowne załatwienie sprawy z ludźmi---- za free wyremontuje chaty lub np. wróci na giełdę - email mu jeszcze został z pmi?