no ciekawie to wygląda przyrost zysków kwartał do kwartału o prawie 100%
w zeszłym roku wynik był trochę lepszy ale w wyniku zdarzeń jednorazowych Więc jak widać sprzedaż rośnie i to tylko dobrze rokuje na przyszłość. Fajnie
z działalności zysk jet prawie o 200tys lepszy......ja trzymam dalej.....kupiłem to po ok 0,5.....mam czas.....dzisiaj troche...podskoczyło ... widać jak spółka zwiększa sprzedaż....inter marche,,,,coraz więcej winek od telianii...w selgrosie też widziałem akcje promocyjne....więc się coś dzieje
Dnia 2017-08-11 o godz. 13:58 ~evil_speculator napisał(a): > zarlo zarlo i zdechlo, brakuje strony popytowej, troche podskoczylo i od razu zaczeli realizowac zyski, obroty sa bolaczka tego waloru
Obserwuję od dawna i jedynie marne obroty powstrzymują mnie od wejścia, choć przyznam od tego momentu, kiedy wzięłam ich na celownik wartość akcji wzrosła 100%,- ale to inwestycja dla opanowanych inwestorów nie działających pod wpływem produktu jakim oni handlują :) perspektywiczna bardzo - ja mam za mało cierpliwości ale chyba warto mały pakiecik zaklepać i zapomnieć o nim :)
Wynik netto jest zdecydowanie lepszy od tego sprzed roku za 1 półrocze. W rachunku zysków wrzucli chyba z pośpiechu do tableki wyniki z 2015 roku a nie z 2016. W rachunku przepływów już jest wszystko ok. Wystarczy się cofnąc do raportu sprzed roku i zobaczycie gdzie jest błąd. Te zdarzenia jednorazoqwe były w 2015 a nie w 2016.