• Info w sieci Autor: ~Zosia [145.239.80.*]
    Jest nowy komunikat link może coś się ruszy bardziej.
  • Re: Info w sieci Autor: ~evil_speculator [87.207.226.*]
    teliani rusza na nowe szczyty po dobrych wynikach kwartalnych
  • Re: Info w sieci Autor: ~makaron [188.47.45.*]
    no ciekawie to wygląda przyrost zysków kwartał do kwartału o prawie 100%

w zeszłym roku wynik był trochę lepszy ale w wyniku zdarzeń jednorazowych
    Więc jak widać sprzedaż rośnie i to tylko dobrze rokuje na przyszłość. Fajnie
  • Re: Info w sieci Autor: ~Turek [91.222.57.*]
    z działalności zysk jet prawie o 200tys lepszy......ja trzymam dalej.....kupiłem to po ok 0,5.....mam czas.....dzisiaj troche...podskoczyło ... widać jak spółka zwiększa sprzedaż....inter marche,,,,coraz więcej winek od telianii...w selgrosie też widziałem akcje promocyjne....więc się coś dzieje

• Re: Info w sieci Autor: ~evil_speculator [87.207.226.*]
    zarlo zarlo i zdechlo, brakuje strony popytowej, troche podskoczylo i od razu zaczeli realizowac zyski, obroty sa bolaczka tego waloru
  • Re: Info w sieci Autor: ~nio [83.6.155.*]
    Dnia 2017-08-11 o godz. 13:58 ~evil_speculator napisał(a):
    > zarlo zarlo i zdechlo, brakuje strony popytowej, troche podskoczylo i od razu zaczeli realizowac zyski, obroty sa bolaczka tego waloru

Obserwuję od dawna i jedynie marne obroty powstrzymują mnie od wejścia, choć przyznam od tego momentu, kiedy wzięłam ich na celownik wartość akcji wzrosła 100%,- ale to inwestycja dla opanowanych inwestorów nie działających pod wpływem produktu jakim oni handlują :) perspektywiczna bardzo - ja mam za mało cierpliwości ale chyba warto mały pakiecik zaklepać i zapomnieć o nim :)

• Re: Info w sieci Autor: ~tl [89.64.59.*]
    Wynik netto jest zdecydowanie lepszy od tego sprzed roku za 1 półrocze. W rachunku zysków wrzucli chyba z pośpiechu do tableki wyniki z 2015 roku a nie z 2016. W rachunku przepływów już jest wszystko ok. Wystarczy się cofnąc do raportu sprzed roku i zobaczycie gdzie jest błąd. Te zdarzenia jednorazoqwe były w 2015 a nie w 2016.
  • Re: Info w sieci Autor: ~Turek [91.222.57.*]
    Mi tez cos nie pasowało z tym raportem z tamtego roku

[x]
GHYDROGEN -3,85% 2,00 2025-11-07 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.