• Program magazynowy Autor: ~Longint [83.4.0.*]
    Skuteczne zarządzanie gospodarką magazynową przyczynia się do zwiększenia efektywności i wydajności pracy. Jeżeli prowadzicie małe lub średnie przedsiębiorstwo i zależy wam nam sprawnym i szybkim działaniu waszych magazynów, to warto zastanowić się nad wyborem odpowiedniego programu magazynowego.

Jeżeli poszukujecie rozwiązania, które pozwoli wam w prosty sposób kierować gospodarką magazynową to na uwagę w pierwszej kolejności zasługuje program magazynowy LoMag. 

Jego ogromną zaletą jest intuicyjna obsługa i funkcjonalność oraz możliwość pracy na wielu niezależnych stanowiskach. Oprogramowanie pozwala nam tworzyć i edytować wszystkie niezbędne dokumenty, takie jak PZ, WZ, przecena, remanent. Umożliwia projektowanie etykiet produktów, numeracje dokumentów i tworzenie raportów. Dodatkowo obsługuje kolektory danych, czytniki kodów kreskowych i drukarki etykiet. 

Dowiedzcie się co jeszcze oferuje program magazynowy LoMag!
    Więcej informacji możecie znaleźć na stronie: link
  • Re: Program magazynowy Autor: ~Boniek [178.43.130.*]
    Przydatne info:) ja akurat korzystam z programu Faktura Small Business Handel. `Ten program magazynowy pozwoli mi szybko stworzyć kartoteki towarów, klientów, skompletować produkty w jeden, przygotować cennik, zamówienia i oferty. Dodatkowo dokumenty magazynowe wsytawiam błyskawicznie. Ciekawa opcja dla firm, które poszukują program do wystawiania faktur z magazynem :)
  • Re: Program magazynowy Autor: ~Ana [109.173.249.*]
    To prawda odpowiednie dobrane do naszych potrzeb oprogramowanie magazynowe może zmienić całkowicie nasza pracę. Usprawnić zarządzanie, zaplanować i kontrolować towar w magazynie oraz wystawiać odpowiednie dokumenty w prosty sposób. Jeśli ktoś szuka takiego rozwiązania i chce wziąć pod uwagę jeszcze jakiś program osobiście korzystam z Weaver WMS link i jestem zadowolona. Jest dostępna wersja darmowa więc warto przetestować nim podejmie się decyzje. A w razie jakiś brakujących funkcji można dokonać indywidualnego dopasowania programu by czerpać pełną satysfakcje z zarządzania swoją firmą.