To jeszcze nie koniec nie ma co wieszczyć upadku spółki bo mamy sytuacje uśpienia od kilku miesięcy ale w końcu jak pojawi sie coś pozytywnego bedzie niezłe zamieszanie tego sie należy niebawem spodziewać
Ja myślę że na wzrosty jeszcze troszeczkę za wcześnie, jeszcze z 2 miesiące będziemy drenować ten poziom. Trzeba czekać, albo sprzedawać i dawać na klasztorne ;p
Dnia 2017-08-09 o godz. 21:20 ~konik_polny napisał(a): > Ja myślę że na wzrosty jeszcze troszeczkę za wcześnie, jeszcze z 2 miesiące będziemy drenować ten poziom. > Trzeba czekać, albo sprzedawać i dawać na klasztorne ;p
naganiasz na klasztorne od 0,2 pln a już jest 0,12.... fajnie by ktoś miał gdyby cie wtedy posłuchał, jak ze wszystkim zresztą...
zamiast kisić się na tych gniotach bez obrotu już lepiej pomyśleć o tym mgames, które tak strasznie odradzasz lakiluku :P
Co Ty wiesz człowieku? Na klasztorne to mogłem naganiać i po 30 gr. jak ktoś chce zarobić z dnia na dzień to niech idzie na Mgames to się przekona co to znaczy szybko zarobić albo stracić. Te spółki dadzą zarobić w okresie paru lat a nie dni. Na Mgames też nikt nie wierzył w styczniu że to gniot i każdy krytykował, teraz kwiki na prawo i lewo a hajs który tam przepadł już nigdy nie będzie do odrobienia. Kto nie kupił klasztornego teraz ten kupi za rok drożej. Wtedy pogadamy.