• Uwaga uwaga !!! Autor: ~Gregory [37.248.163.*]
    Szykuje się w spore wybicie nie dajcie się wmanipulować naganiacze od kilku dni tylko na to czekają
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Zeus [5.172.234.*]
    Wielu przez to ich naganianie oddało w tak niskiej cenie.
    Śmieją się teraz bezczelnie z krzywdy zwykłych ludzi których wprowadzili w błąd.
    Powinny być paragrafy na takie osoby...
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Gregory [37.248.163.*]
    Tu bedzie grubo wyżej za kilka miesięcy kurs powyżej 1zł Umowy będą realizowane do tego PZPS e-sport jesienią Mistrzostwa Europy dodatkowo Phantomsix rusza od nowego roku a jeszcze sporo niespodzianek a naganiacze i tak już sie obłowili
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Prokurator [37.47.135.*]
    Ale z was naganiacze. Ja się pytam za co te wszystkie obietnice zrealizują???
    I zapewne zrealizują je dla Was abyście wy zarobili a główny stracił. Brawo Wy! Buahahaha
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Zeus [5.172.234.*]
    Jacy z nas naganiacze? Przyznajemy się, że już mamy akcje to dyskutujemy co nas czeka w przyszłości

A ty robisz idiotów z ludzi. Chcecie kurs uwalić żeby tanio kupić i taki wasz cel.
    W innym przypadku nie siedzielibyście całymi dniami na tym forum.

Jak macie takie dobre serce to są fundacje które potrzebują wolontariuszy. Tam byście się sprawdzili jeśli by wam na kasie nie zależało...
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~qwerty [37.47.162.*]
    Dnia 2017-08-09 o godz. 17:06 ~Zeus napisał(a):
    > Jacy z nas naganiacze? Przyznajemy się, że już mamy akcje to dyskutujemy co nas czeka w przyszłości
    >
    > A ty robisz idiotów z ludzi.

w przyszłości ? następna emisja w przedziale 15-20 gr oczywiście z pp dla marzycieli tak więc wielki szykuj dalej kasę
    mówisz że ktoś robi idiotów z ludzi? zobacz swoje wpisy powyżej 1 zł !
    amen
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Zeus [37.248.158.*]
    Mało rozgarnięty wielonikowcu.
    Jakie masz tu moje wpisy powyżej 1 zł?
    Umiesz czytać IP?

Na spółce jestem od kilku dni.
    Możesz poczytać wcześniejsze moje wpisy na Mirbud. Tam brałem po 72 gr w grudniu i było mnóstwo was naganiaczy na spadki. A akcje poszły ponad 100% do góry.
    Za długo jestem na giełdzie i za dużo na niej zarobiłem żebyś takie mierne naganiaczyki szargały kłamstwami moje imię...
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Mr_X [94.254.226.*]
    Dnia 2017-08-09 o godz. 16:57 ~Prokurator napisał(a):
    > Ale z was naganiacze. Ja się pytam za co te wszystkie obietnice zrealizują???
    > > I zapewne zrealizują je dla Was abyście wy zarobili a główny stracił. Brawo Wy! Buahahaha

Pytałem: Oddasz różnicę sprzedającym, jeśli jednak pójdzie kurs w górę?

• Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Akcjonariusz [89.71.115.*]
    Panowie spokojnie, kurs narazie bedzie sie bujał, warto teraz dobierać, w przyszłym tygodniu już może być za późno. Nie sprzedawajcie poniżej złotówki!
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~konik_polny [109.207.108.*]
    Dnia 2017-08-09 o godz. 17:19 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Panowie spokojnie, kurs narazie bedzie sie bujał, warto teraz dobierać, w przyszłym tygodniu już może być za późno. Nie sprzedawajcie poniżej złotówki!

Dowaliłeś! BUAHAHAHAA!!
    Każdy marzy żeby oddać ok złotówki.
    Rozwaliłeś system.
    W styczniu będziecie marzyć o dzisiejszym poziomie;) ...o ile to nie padnie prędzej.
    Dnia 2017-08-09 o godz. 17:19 ~Akcjonariusz napisał(a):
    > Panowie spokojnie, kurs narazie bedzie sie bujał, warto teraz dobierać, w przyszłym tygodniu już może być za późno. Nie sprzedawajcie poniżej złotówki!

Rozwaliłeś system, BUAHAHAHA..
    Nie oddawajcie poniżej złotówki? To było naprawdę mocne.
    W styczniu będziecie marzyć o dzisiejszym poziomie. O ile to wcześniej nie upadnie.
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~www [188.146.162.*]
    Zaciąłeś się???
    Nie, to ten niedopracowany portal się zacina.
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Zeus [5.172.235.*]
    Wszystko jest niedopracowane a ty taki idealny...
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Musisz zmienić portal w takim razie, nie ma wyjścia
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Mr_X [5.172.255.*]
    Zaraz konik pewnie napisze, że IP takie jak Zeusa. Początek taki sam, rzeczywiście. Ja pisałem tym razem korzystając z aero2
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Nwa [185.89.217.*]
    Widzę ze większość ma tu szklana kule i widzi przyszłość. Zadzwońcie do firmy, jak się uda coś dowiedzieć to podejmujecie decyzje czy warto. Nagania na kupno ekipa licząc ze ktoś się złapie. NC jest od wyciągania kasy od takich naiwnych jak wy
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~Piter [217.67.196.*]
    Dzwoniłem - powiedzieli, że będzie dobrze
  • Re: Uwaga uwaga !!! Autor: ~xyz [94.254.245.*]
    Ciekawe czy Macro pojawi się na gamescom jak inne polskie spółki growe z cukierowem i phantomsix ?
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.