Amunicja zaraz sie skonczy, slabe raczki oddaja resztki. przemielenie 700k papiera bez zmiany kursu nic nie znaczy, a kilka dni temu podobnym wolumenem podbito kurs o 50%. Naganiaczy na spadki jak grzybow po deszczu. Cos sie swieci
Jak zwykle w takich sytuacjach bywa, jeden geniusz udawadnia drugiemu, że pomimo spadku kursu papier zaraz wystrzeli w kosmos. To nic że główny sprzedaje od miesięcy papier, to nic że do tej pory nic nie zrobili ciekawego, to nic że przejedli miliony gotówki w zamian dając hicior: Cukierowo.
Jaki koniec? Ludzie słuchajcie takiego prokuratora czy konika czy innych, a zostaniecie bez kasy. To ludzie bez honoru, ktorzy powiedza wszystko byle inni oddali im taniej akcje. Wiadomo, ze raz rosnie raz spada, nic nie straciles jesli nie sprzedasz. Za pare dni wyniki finansowe potem wiecej info o nadchodzacych projektach. Wakacje sie koncza, czas na wzrost tutaj :) Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
Czy oddasz kasę jak spadnie do 12 groszy?
I wytłumacz wszystkim, dlaczego tym razem ma być inaczej jak z Facebookiem, T-Mobile, Microsoft????
Aaa już wiem, tym razem ma być inaczej bo Ty właśnie kupiłeś! Hahahaha za błędy się płaci.
Nie oddam - każdy ryzykuje na własną odpowiedzialność. Ale jestem pewien, że nie spadnie już dużo.
Tym razem będzie inaczej, bo widać starania spółki aby zaistnieć na rynku aplikacji mobilnych. Zatrudnienie ukraińców programistów z dużym doświadczeniem, kupno udziałów w BBM, wreszcie sama umowa z NG - zobacz ile milionów pobrań mają lipne kolorowanki w sklepach mobilnych, logo i materiały NG w zasadzie przesądzą o sukcesie apki jaka by nie była. Podobnie Phantomsix, który czerpie pomysły z sukcesu Pokemon GO jednocześnie będąc kierowany do szerszego grona dorosłych. To + stabilne pozytywne wyniki finansowe w zasadzie gwarantują tutaj zysk.
I nie "właśnie" kupiłem tylko w maju po 0,31, potem spadło do 0,23 i mnie to bardzo nie ruszyło. Sprzedam kiedy zarobię 100%.