iluzję możecie tworzyć również wy , skąd wiadomo że wy nie jesteście spółdzielnią???? Ja tam nikomu nie wierzę ale fajnie że jesteście bo ze starych mało zostało :)))))))))))))
Kolego chcesz wyskocz..po co sie meczyc..jest tyle innych spółek ..tak jal wolf pisal juz jest blisko i ja to też wiem..obserwuj komunikaty..ten papier da zarobic krocie
Tylko pamiętajcie żeby łatwo skóry nie oddać. Ja swoje za mniej jak 2 PLN nie oddam, już to pisałem. Akcji jest bardzo mało, ulica łącznie ze słupami ma ok 25 mln akcji, to całe nic nawet jak na NC. Na słupach mogą mieć parę baniek, licząc średniaków takich jak ja, jak Wolf i paru innych to już jest podejrzewam palę milionów więc takich co mają po kilka- kilkadziesiąt tysięcy jest niewiele bo niewiele z tego tortu już dla nich zostaje. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłej niedzieli.
MOJE BĘDĘ TRZYMAŁ AŻ DO 20 GR )))) jak zarobić to grubo aaa czemu na tym wątku jest tylko dwóch z ulicy a reszta naganiaczy ???? zawiesili naganiaczy ,dobre , dobre a mieli zwalić do 2 gr a tu nikt nie odbiera śmiecia ?