• To kto Autor: ~Grubas [83.13.209.*]
    Wywalił ostatnio po 4,2 albo lepiej 4,19 palec pod budkę hehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.215.243.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: To kto Autor: ~Kris [109.95.27.*]
    No to faktycznie odliczajac podatek i prowizję biura zrobiłeś całe 3%! Szacun inwestorze!
  • Re: To kto Autor: ~To_nie_ja_ciemnoto [5.60.94.*]
    Ja mam tyle w trzy sesje. Ty będziesz miał taką średnią przez całe życie. Patrz tylko żeby na plus
  • Re: To kto Autor: ~Kris [109.95.27.*]
    Oj inwestorze, musisz jeszcze kilka dzieciaków zrobić żeby te 500+ powiększyło Ci budżet inwestowania do 2 kafli.
  • Re: To kto Autor: ~To_nie_ja_ciemnoto [77.112.70.*]
    Gram tu za 60 kilo, ponad bwa kafle wyciągnąłem na czysto, dzieci nie posiadam, nie ośmieszaj się już bardziej
  • Re: To kto Autor: ~Roni [188.146.43.*]
    Pokaż te 2 transakcje K/S po 60k cwaniaczku
  • Re: To kto Autor: ~To_nie_ja_ciemnoto [46.76.44.*]
    Poproś swojej starej giełdowy Januszu to ci pokaże. Przeczytaj wątek "strata czasu i pieniędzy" tam fra.jeże dwa miesiące temu dostałeś te poziomy, ale taka ślepa mysz potrafi jedynie oglądać jak mu kasa z konta paruje i naganiać nieświadomych na swoje wizje oderwane od rzeczywistości. Ale to nic -więcej dla mnie. Gdzie twoje 6, 7, 8... 10 na które naganiasz od pół roku?????? No gdzie???????? Tu się teraz gra w trędzie spadkowym Janusz - jedyny ratunek cena kauczuku i dobra wola pryncypała ... przekaż Grażynie
  • Re: To kto Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Skończcie pisać bzdety..Szkoda tego czytać..
    Drogi Januszu. Nie ten adres jeśli chodzi o naganianie :) zarobiłem na tej spółce już 200% włożonego kapitału - chciałbyś tyle co? Weź relanium i usiądź w fotelu jedząc paluszki za zarabione 3%
  • Re: To kto Autor: ~To_nie_ja_ciemnoto [46.77.254.*]
    Ciekawe Grażyna czy ciebie też tak w konia robi jak innych? Musiał zaliczyć jazdę na 6 potem spadek na 4,2. Dostał 1,03 dywidendy (o ile dostał). W piątek był w plecy -0,8 na akcję potencjalnych zysków które przespał. I jeszcze śmie pouczać innych. Lepiej przyznaj sie fra.jeżu po ile cię ubrali, że tak skamlesz na forum co drugi dzień udając długodystansowca.
    Założę sie, że go ubrali po 5,7 przy info o skupie w kwietniu. Przed kwietniem "Roni" na forum nie istnieje. Po kwietniu wręcz powódź jego wpisów o niczym
    Oj inwestorze jestem na Syntku od poziomu 2,20zł, a więc kiedy Ty jeszcze miałeś przebierane pampersy. Siedzę na tym forum od 3 lat i nie słyszałem o Tobie. Przypadek? Nie sądzę :)
  • Re: To kto Autor: ~To_nie_ja_ciemnoto [31.0.35.*]
    A to ciekawe śmierdzący łgarzu bo minimum z ostatnich pięciu lat to 3,30 z dnia 14 grudnia 2015. Jesteś fra. jerem ubranym na górce błagającym rynek o litość. Twoja wiarygodność jest żadna Janusz!!!!!!!!! BEZ ODBIORU
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.35.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.142.60.*]
  • Re: To kto Autor: ~jockerodsiedmiuboles [94.254.154.*]
    Dnia 2017-08-08 o godz. 16:34 ~Grubas napisał(a):
    > Wywalił ostatnio po 4,2 albo lepiej 4,19 palec pod budkę hehe

to nie joooo.
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?