• Kariera w i3d Autor: ~neo [188.123.222.*]
    http://i3d.pl/kariera/
    Dużo ogłoszeń o pracę na stronie mają, widocznie spółka dynamicznie się rozwija, a może mają tak dużo projektów?
    A może pracownicy odchodzą w związku z zaległościami?
  • Re: Kariera w i3d Autor: ~Obserwator [66.102.6.*]
    Ja myślę że odp jest jasna - zaleglosci. To zresztą widać w raportach kwartalnych.
  • Re: Kariera w i3d Autor: ~Coco [165.225.84.*]
    Wszyscy wiedzą, że spółka ma problemy z płynnością, tym niemniej skoro zatrudniają jest to jasny sygnał, że coś robią.
    Śledzę rekrutację I3D od jakiegoś czasu na portalach branżowych i profile osób poszukiwanych (niekoniecznie bieżące oferty bardziej sprzed jakiegoś czasu), świadczą o tym, że mogą robić coś zupełnie nowego. Trochę się na tym znam i ta spółka to może być absolutna bomba za jakiś czas, jeżeli oczywiście nie wysypią się na finansowaniu. Wszystko się pewnie okaże w przeciągu kilku miesięcy. Moim zdaniem warto trzymać, a przy takich poziomach nie ma sensu sprzedawać. Ja czekam na minimum 3 zeta, zresztą nie tylko ja - wystarczy obejrzeć arkusz zleceń - kogo stać na trzymanie tylu akcji nie robi tego w ciemno. Bez obrazy, ale zanim wymiękniecie i sypniecie za darmoszkę proponuję trochę ruszyć łepetynami :).
  • Re: Kariera w i3d Autor: ~elf [83.230.7.*]
    te ogłoszenia są już tam od bardzo dawna.... nikt kto poważnie myśli o swojej karierze nie zatrudni się teraz w i3d.
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.