• fan club Jokera Autor: ~xxx [46.239.161.*]
    Ja to nawet Jokera lubię jest ze mną od samego początku wzrostów wieszcząc spadki. Już trochę czasu minęło a on nadal niezmordowanie swoje  dziś jest jego wielki dzień nastała czerwień , dlatego życzę mu sto lat na tym forum by Joker mówił nadal swoje a kurs szedł w przeciwną stronę .
  • Re: fan club Jokera Autor: ~aa [31.0.81.*]
    Takim osobom jak Joker powinni zabronić grać na kontraktach terminowych. Trafność jego prognoz akcji jest porażająca.
  • Re: fan club Jokera Autor: ~Joker [31.0.44.*]
    Dopóty dzban wode nosi, dopóki mu sie ucho nie urwie :-)
  • Re: fan club Jokera Autor: ~aa [31.0.81.*]
    Jakbyś Joker grał na kontraktach terminowych to zawsze wybieraj przeciwnie do tego co Tobie intuicja podpowiada. Sukces gwarantowany.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: fan club Jokera Autor: ~First-timer [83.30.243.*]
    Joker, dlaczego tak wiele osób za Tobą, lekko mówiąc, nie przepada?????? Coś Ty Im uczynił i czym zawinił?????
  • Re: fan club Jokera Autor: ~First-timer [79.189.180.*]
    A skąd pewność, że gra, hahaha
  • Re: fan club Jokera Autor: ~Wlazł_i_zlazł [37.47.35.*]
    Dnia 2017-08-08 o godz. 13:28 ~xxx napisał(a):
    > Ja to nawet Jokera lubię jest ze mną od samego początku wzrostów wieszcząc spadki. Już trochę czasu minęło a on nadal niezmordowanie swoje  dziś jest jego wielki dzień nastała czerwień , dlatego życzę mu sto lat na tym forum by Joker mówił nadal swoje a kurs szedł w przeciwną stronę .

Ja go tez lubie ,bo miło poczytac duzo głupszego od siebie , jak go sie czyta to człowiek taki dowartościowany :))
    a i posłać mu mozna co nieco , i nie będzie bezzasadnie
[x]
ENERGA 0,00% 18,86 2026-06-03 11:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.