...po publikacji wyników IIQ 2017 Zapraszam wybitnych i zasłużonych forumowych wróżbitów, wyznawców AT i twardo stąpających po ziemi... Będzie się działo, oj będzie :-)
a czego innego oczekiwać jak nie zabawy we wróżenie ? żeby było poważniej można podeprzeć się formacjami krzyża, wideł, serdecznego palca w górze, czy fallusa podążającego do anusa... jak powiedział Han Solo w Gwiezdnych Wojnach "wyobraźnię mam nieograniczoną" więc proszę bardzo, droga wolna i nikt nie będzie się śmiał, wyszydzał, hejtował gdyż będzie chociaż raz, merytorycznie i na temat ;-)
Ok, to powiem wam co myślę. jak raport będzie lepszy od konsensusu, to może jeszcze trochę urośnie, ale niewiele. jak raport będzie zgodny z konsensusem, to większe jest prawdopodobieństwo realizacji zyskow. jak raport będzie słabszy od konsensusu, to raczej silniejsza korekta. tyle w temacie. Nie przywiązuję się do swojej prognozy, jak się nie sprawdzi i będzie dalej rosło, to po prostu zamknę krótką.
Dzisiaj poranne wzrosty na średnich obrotach pod wywalenie jak największej ilości, a teraz lekki spadek lub na zero, wiec w srode do piątku obstawiam porządna korektę
Dnia 2017-08-07 o godz. 15:18 ~Joker napisał(a): > Dzisiaj poranne wzrosty na średnich obrotach pod wywalenie jak największej ilości, a teraz lekki spadek lub na zero, wiec w srode do piątku obstawiam porządna korektę
bez szans na terapię, sugeruję przymusowe skierowanie na eutanazję
Powiem tak. Jesli nie podpisze to dokupie na korekcie. Kto tu dużej siedzi wie ze oze to taki bonus a fundamenty pod ktore rosnie sa caly czas takie same.
Rzeczywiście pozostają tylko wróżby. Obawiam się aby nie było jak w zeszłym roku, im lepsze wyniki finansowe tym większy minus. I to spadki zaraz po ogłoszeniu dobrych wyników, ale może w końcu trend się odwrócił, lub przynajmniej wróciła normalność...
Dnia 2017-08-07 o godz. 15:49 ~rob napisał(a): > Rzeczywiście pozostają tylko wróżby. Obawiam się aby nie było jak w zeszłym roku, im lepsze wyniki finansowe tym większy minus. I to spadki zaraz po ogłoszeniu dobrych wyników, ale może w końcu trend się odwrócił, lub przynajmniej wróciła normalność...
no jasne, w końcu ENG jest powierzona podwójnie, opatrzności i dobrej zmianie i wróżby ciałem ( kasą ) się staną :-) pamiętajcie, że w katolickim kraju wróżby są grzechem !!!